Review MTR Ready to Eat Veg Curry

MTR Ready to Eat Veg Curry

[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/RDQ52aKe)
## Rau hỗn hợp trong cà ri ##

[Hình ảnh một bát rau trộn trong nước sốt cà ri]

**Thành phần:**

* 1 muỗng canh dầu ô liu
* 1 hành tây, băm nhỏ
* 2 tép tỏi, băm nhỏ
* Gừng 1 inch, gọt vỏ và nghiền
* 1 muỗng cà phê cumin mặt đất
* 1 muỗng cà phê rau mùi mặt đất
* 1/2 muỗng cà phê bột nghệ
* 1/2 muỗng cà phê ớt đỏ
* 1/4 muỗng cà phê garam masala
* 1/4 muỗng cà phê muối
* 1/2 chén nước dùng rau
* 1 pound rau hỗn hợp (như cà rốt, khoai tây, đậu Hà Lan và đậu xanh), cắt thành miếng 1 inch
* 1/2 cốc nước cốt dừa
* Lá rau mùi, để trang trí

**Hướng dẫn:**

1. Đun nóng dầu ô liu trong một cái chảo lớn hoặc chảo trên lửa vừa.Thêm hành tây và nấu cho đến khi mềm, khoảng 5 phút.Thêm tỏi, gừng, thì là, rau mùi, củ nghệ, bột ớt, garam masala, và muối và nấu trong một phút nữa, hoặc cho đến khi có mùi thơm.
2. Thêm nước dùng rau và đun sôi.Giảm nhiệt xuống thấp, đậy nắp và đun nhỏ lửa trong 15 phút hoặc cho đến khi rau mềm.
3. Khuấy trong nước cốt dừa và đun sôi.Nấu thêm 5 phút nữa, hoặc cho đến khi nước sốt đặc lại.
4. Trang trí với lá rau mùi và phục vụ ngay lập tức.

**Lời khuyên:**

* Để làm món ăn thuần chay này, hãy bỏ qua bơ và sử dụng nước dùng rau.
* Bạn cũng có thể sử dụng bất kỳ loại rau bạn thích trong món ăn này.Một số lựa chọn tốt khác bao gồm súp lơ, bông cải xanh, zucchini và ớt chuông.
* Nếu bạn không có nước cốt dừa trên tay, bạn có thể thay thế 1/2 chén kem nặng hoặc sữa chua.

** Hashtags: **

* #Curry
* #rau
* #onepotmeal
=======================================
[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/RDQ52aKe)
=======================================
## Mixed Vegetables in Curry ##

[Image of a bowl of mixed vegetables in curry sauce]

**Ingredients:**

* 1 tablespoon olive oil
* 1 onion, chopped
* 2 cloves garlic, minced
* 1 inch ginger, peeled and grated
* 1 teaspoon ground cumin
* 1 teaspoon ground coriander
* 1/2 teaspoon turmeric powder
* 1/2 teaspoon red chili powder
* 1/4 teaspoon garam masala
* 1/4 teaspoon salt
* 1/2 cup vegetable broth
* 1 pound mixed vegetables (such as carrots, potatoes, peas, and green beans), cut into 1-inch pieces
* 1/2 cup coconut milk
* Cilantro leaves, for garnish

**Instructions:**

1. Heat the olive oil in a large skillet or wok over medium heat. Add the onion and cook until softened, about 5 minutes. Add the garlic, ginger, cumin, coriander, turmeric, chili powder, garam masala, and salt and cook for another minute, or until fragrant.
2. Add the vegetable broth and bring to a boil. Reduce heat to low, cover, and simmer for 15 minutes, or until the vegetables are tender.
3. Stir in the coconut milk and bring to a simmer. Cook for another 5 minutes, or until the sauce has thickened.
4. Garnish with cilantro leaves and serve immediately.

**Tips:**

* To make this dish vegan, omit the butter and use vegetable broth instead.
* You can also use any vegetables you like in this dish. Some other good options include cauliflower, broccoli, zucchini, and bell peppers.
* If you don't have coconut milk on hand, you can substitute 1/2 cup of heavy cream or yogurt.

**Hashtags:**

* #Curry
* #vegetables
* #onepotmeal
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/RDQ52aKe)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Multilogin Coupon 50%
gologin-free-tao-quan-ly-nhieu-tai-khoan-gmail-facebook-tiktok-khong-lo-bi-khoa
Proxy Free Forever

Latest posts

Proxy6 PERSONAL ANONYMOUS PROXY HTTPS/SOCKS5
Back
Top