Review Hard White Wheat • Soft White Wheat • Hard Red Spring Wheat • Non-GMO Project Verified • 9 LBS • 100% Non-Irradiated • Certified Kosher Parve • Fie...

blackrabbit535

New member
Hard White Wheat • Soft White Wheat • Hard Red Spring Wheat • Non-GMO Project Verified • 9 LBS • 100% Non-Irradiated • Certified Kosher Parve • Fie...

[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/w8YMApFT)
**Bài báo gốc**

** Tiêu đề: ** 3 loại bột mì và sự khác biệt của chúng

**Thân hình:**

Bột lúa mì là một thành phần chủ yếu trong nhiều món nướng, từ bánh mì đến mì ống đến bánh ngọt.Nhưng bạn có biết rằng thực sự có ba loại bột mì khác nhau?Mỗi loại có các thuộc tính riêng của nó và phù hợp nhất cho các mục đích khác nhau.

** Bột lúa mì trắng cứng **

Bột lúa mì trắng cứng được làm từ quả lúa mì trắng cứng, có hàm lượng protein cao hơn các loại quả lúa mì khác.Điều này làm cho bột mì trắng cứng lý tưởng để làm bánh mì và các món nướng khác đòi hỏi nhiều cấu trúc.

** Bột lúa mì trắng mềm **

Bột lúa mì trắng mềm được làm từ quả lúa mì trắng mềm, có hàm lượng protein thấp hơn so với các loại quả lúa mì trắng cứng.Điều này làm cho bột mì trắng mềm trở nên lý tưởng để làm bánh ngọt và các món nướng khác đòi hỏi một kết cấu nhẹ và mịn.

** Bột lúa mì mùa xuân đỏ cứng **

Bột lúa mì mùa xuân đỏ cứng được làm từ quả lúa mì mùa xuân đỏ cứng, có hàm lượng protein cao hơn cả quả lúa mì trắng cứng và quả lúa mì trắng mềm.Điều này làm cho bột mì mùa xuân đỏ cứng lý tưởng để làm bánh mì có kết cấu nhai.

** Loại bột mì nào phù hợp với bạn? **

Loại bột mì bạn sử dụng sẽ phụ thuộc vào loại món nướng mà bạn đang làm.Đối với bánh mì đòi hỏi nhiều cấu trúc, chẳng hạn như baguettes và bánh mì bột chua, bạn sẽ muốn sử dụng bột mì trắng cứng.Đối với bánh ngọt và các món nướng khác đòi hỏi một kết cấu nhẹ và mịn, bạn sẽ muốn sử dụng bột mì trắng mềm.Và đối với bánh mì có kết cấu nhai, bạn sẽ muốn sử dụng bột mì mùa xuân đỏ cứng.

** Dưới đây là một số hashtag mà bạn có thể sử dụng cho bài viết này: **

* #bột mì
* #Bread nướng
* #Pastry nướng
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/w8YMApFT)
=======================================
**Original Article**

**Title:** 3 Types of Wheat Flour and Their Differences

**Body:**

Wheat flour is a staple ingredient in many baked goods, from bread to pasta to pastries. But did you know that there are actually three different types of wheat flour? Each type has its own unique properties and is best suited for different purposes.

**Hard White Wheat Flour**

Hard white wheat flour is made from hard white wheat berries, which have a higher protein content than other types of wheat berries. This makes hard white wheat flour ideal for making breads and other baked goods that require a lot of structure.

**Soft White Wheat Flour**

Soft white wheat flour is made from soft white wheat berries, which have a lower protein content than hard white wheat berries. This makes soft white wheat flour ideal for making pastries and other baked goods that require a light and fluffy texture.

**Hard Red Spring Wheat Flour**

Hard red spring wheat flour is made from hard red spring wheat berries, which have a higher protein content than both hard white wheat berries and soft white wheat berries. This makes hard red spring wheat flour ideal for making breads that have a chewy texture.

**Which Type of Wheat Flour Is Right for You?**

The type of wheat flour you use will depend on the type of baked good you are making. For breads that require a lot of structure, such as baguettes and sourdough bread, you will want to use hard white wheat flour. For pastries and other baked goods that require a light and fluffy texture, you will want to use soft white wheat flour. And for breads that have a chewy texture, you will want to use hard red spring wheat flour.

**Here are some hashtags that you can use for this article:**

* #Wheat flour
* #Bread baking
* #Pastry baking
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/w8YMApFT)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top