Review Bar Harbor Crab Bisque, 10.5 Ounce (Pack of 6)

anthientranan

New member
Bar Harbor Crab Bisque, 10.5 Ounce (Pack of 6)

[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/6mkvDMCe)
** Bar Harbor Crab Bisque: Một món súp ngon và thịnh soạn **

Crab bisque là một món súp cổ điển hoàn hảo cho một ngày mùa đông lạnh.Nó được làm bằng nước dùng phong phú và kem, thịt cua mềm và rau.Món súp này vừa hương vị vừa thỏa mãn, và nó chắc chắn sẽ làm ấm bạn từ trong ra ngoài.

**Thành phần:**

* 1 muỗng canh dầu ô liu
* 1/2 cốc hành tây xắt nhỏ
* 2 tép tỏi, băm nhỏ
* 1/2 cốc cần tây xắt nhỏ
* 1/2 chén cà rốt xắt nhỏ
* 1 muỗng cà phê húng tây khô
* 1 muỗng cà phê oregano khô
* 1/2 thìa cà phê muối
* 1/4 muỗng cà phê hạt tiêu đen
* 2 cốc nước
* 1 cốc rượu vang trắng khô
* 1 (10,5 ounce) có thể cô đặc súp cua
* 1/2 cốc kem nặng
* 1/4 cốc rau mùi tây tươi băm nhỏ

**Hướng dẫn:**

1. Trong một nồi lớn hoặc lò nướng Hà Lan trên lửa vừa, làm nóng dầu ô liu.Thêm hành tây, tỏi, cần tây, và cà rốt và nấu cho đến khi mềm, khoảng 5 phút.
2. Thêm húng tây, oregano, muối, và hạt tiêu và nấu thêm 1 phút nữa.
3. Thêm nước, rượu và kem súp cua và đun sôi.Giảm nhiệt xuống thấp và đun nhỏ lửa trong 15 phút.
4. Khuấy trong kem nặng và rau mùi tây và nóng qua.
5. Phục vụ ngay lập tức.

**Lời khuyên:**

* Để làm món súp này trước thời hạn, nấu nó theo hướng dẫn và sau đó để nó nguội hoàn toàn.Lưu trữ súp trong tủ lạnh tối đa 3 ngày.Khi bạn sẵn sàng phục vụ, hãy hâm nóng súp trên lửa nhỏ cho đến khi ấm qua.
* Nếu bạn không có bất kỳ rau mùi tây tươi nào trong tay, bạn có thể sử dụng 1/4 muỗng cà phê rau mùi tây khô.
* Súp này cũng rất ngon với bánh sandwich phô mai nướng hoặc một lát bánh mì giòn.

** Hashtags: **

* #crabbisque
* #canh
* #Wintersoup
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/6mkvDMCe)
=======================================
**Bar Harbor Crab Bisque: A Delicious and Hearty Soup**

Crab bisque is a classic soup that is perfect for a cold winter day. It is made with a rich and creamy broth, tender crab meat, and vegetables. This soup is both flavorful and satisfying, and it is sure to warm you up from the inside out.

**Ingredients:**

* 1 tablespoon olive oil
* 1/2 cup chopped onion
* 2 cloves garlic, minced
* 1/2 cup chopped celery
* 1/2 cup chopped carrot
* 1 teaspoon dried thyme
* 1 teaspoon dried oregano
* 1/2 teaspoon salt
* 1/4 teaspoon black pepper
* 2 cups water
* 1 cup dry white wine
* 1 (10.5 ounce) can condensed cream of crab soup
* 1/2 cup heavy cream
* 1/4 cup chopped fresh parsley

**Instructions:**

1. In a large pot or Dutch oven over medium heat, heat the olive oil. Add the onion, garlic, celery, and carrot and cook until softened, about 5 minutes.
2. Add the thyme, oregano, salt, and pepper and cook for 1 minute more.
3. Add the water, wine, and cream of crab soup and bring to a boil. Reduce heat to low and simmer for 15 minutes.
4. Stir in the heavy cream and parsley and heat through.
5. Serve immediately.

**Tips:**

* To make this soup ahead of time, cook it according to the directions and then let it cool completely. Store the soup in the refrigerator for up to 3 days. When you are ready to serve, reheat the soup over low heat until warmed through.
* If you do not have any fresh parsley on hand, you can use 1/4 teaspoon dried parsley instead.
* This soup is also delicious served with a grilled cheese sandwich or a slice of crusty bread.

**Hashtags:**

* #crabbisque
* #soup
* #Wintersoup
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/6mkvDMCe)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top