Review Torchon of Duck Foie Gras with Sauternes, Two 8oz Torchons

thanhymicron

New member
Torchon of Duck Foie Gras with Sauternes, Two 8oz Torchons

[Big Sales]: (https://shorten.asia/SR897D5W)
** Torchon của Duck foie gras với dưa cải bắp **

#Foie gras #torchon #sauerkraut

Torchon của Duck foie Gras là một món ăn cổ điển của Pháp được làm bằng foie gras đã được ép vào một địa hình.Nó thường được phục vụ với dưa cải bắp, đó là một món bắp cải lên men.Món ăn này là một sự kết hợp phong phú và hương vị của hai thành phần ngon.

Để làm Torchon of Duck foie gras, bạn sẽ cần:

* 1 pound chim ngai vàng, rã đông
* 1/2 chén dưa cải
* 1/4 chén rượu vang cảng
* 1/4 chén rượu brandy
* 1 muỗng cà phê muối
* 1/2 muỗng cà phê hạt tiêu đen mới xay

Hướng dẫn:

1. Làm nóng lò trước đến 350 độ F (175 độ C).
2. Lay một chảo loaf 9x5 inch với bọc nhựa.
3. Trong một bộ xử lý thực phẩm, kết hợp foie gras, dưa cải bắp, rượu vang, rượu mạnh, muối và hạt tiêu.Xung cho đến khi mịn.
4. Chuyển hỗn hợp vào chảo ổ bánh đã chuẩn bị và làm mịn phần trên.
5
6. Nướng trong 45 phút, hoặc cho đến khi foie gras được nấu qua.
7. Lấy ra khỏi lò và để nguội hoàn toàn.
8. Sau khi foie gras mát, hãy loại bỏ bọc nhựa và cắt lát mỏng.
9. Phục vụ với bánh mì hoặc bánh quy yêu thích của bạn.

Torchon của Duck foie Gras là một món ăn ngon và thanh lịch, hoàn hảo cho một dịp đặc biệt.Nó chắc chắn sẽ gây ấn tượng với khách của bạn!
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/SR897D5W)
=======================================
**Torchon of Duck Foie Gras with Sauerkraut**

#Foie gras #torchon #sauerkraut

Torchon of duck foie gras is a classic French dish made with foie gras that has been pressed into a terrine. It is often served with sauerkraut, which is a fermented cabbage dish. This dish is a rich and flavorful combination of two delicious ingredients.

To make torchon of duck foie gras, you will need:

* 1 pound of duck foie gras, defrosted
* 1/2 cup of sauerkraut, drained
* 1/4 cup of port wine
* 1/4 cup of brandy
* 1 teaspoon of salt
* 1/2 teaspoon of freshly ground black pepper

Instructions:

1. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
2. Line a 9x5 inch loaf pan with plastic wrap.
3. In a food processor, combine the foie gras, sauerkraut, port wine, brandy, salt, and pepper. Pulse until smooth.
4. Transfer the mixture to the prepared loaf pan and smooth the top.
5. Fold the plastic wrap over the top of the loaf pan and place a heavy weight on top (such as a brick or a cast iron skillet).
6. Bake for 45 minutes, or until the foie gras is cooked through.
7. Remove from the oven and let cool completely.
8. Once the foie gras is cool, remove the plastic wrap and slice it thinly.
9. Serve with your favorite bread or crackers.

Torchon of duck foie gras is a delicious and elegant dish that is perfect for a special occasion. It is sure to impress your guests!
=======================================
[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/SR897D5W)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top