Review Today Gourmet Foods of NC--Wild Flounder Stuffed with Crabmeat 12-8.5oz Portions

happyduck710

New member
Today Gourmet Foods of NC--Wild Flounder Stuffed with Crabmeat 12-8.5oz Portions

[Free Shipping]: (https://shorten.asia/eGFX8yps)
** Ngày nay thực phẩm dành

**Sự miêu tả**

Ngày nay, thực phẩm ngon của NC-Wild Flounder nhồi với Crabmeat là một món ăn ngon và dễ chế biến, hoàn hảo cho bất kỳ dịp nào.Con cá bơn được nhồi với hỗn hợp cua có hương vị và nướng đến hoàn hảo.Món ăn này chắc chắn sẽ làm hài lòng tất cả mọi người tại bàn của bạn.

**Thành phần**

* 12 (8,5 ounce) Các phần của philê cá dơi hoang dã
* 1 cốc cua
* 1/2 chén mayonnaise
* 1/4 chén cần tây xắt nhỏ
* 1/4 chén hành tây xắt nhỏ
* 1/4 chén rau mùi tây xắt nhỏ
* 1 muỗng cà phê gia vị Old Bay
* 1/2 muỗng cà phê muối
* 1/4 muỗng cà phê hạt tiêu đen

**Hướng dẫn**

1. Lò nướng trước làm nóng đến 375 độ F (190 độ C).
2. Trong một bát lớn, kết hợp cua, mayonnaise, cần tây, hành tây, rau mùi tây, gia vị vịnh cũ, muối và hạt tiêu.
3
4. Đặt phi lê lên một tấm nướng và nướng trong 15-20 phút, hoặc cho đến khi cá được nấu qua.
5. Phục vụ ngay lập tức.

** hashtags **

* #Hải sản
* #thịt cua
* #stuffedfish
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/eGFX8yps)
=======================================
**Today Gourmet Foods of NC-Wild Flounder Stuffed with Crabmeat**

**Description**

Today Gourmet Foods of NC-Wild Flounder Stuffed with Crabmeat is a delicious and easy-to-prepare dish that is perfect for any occasion. The flounder is stuffed with a flavorful crabmeat mixture and baked to perfection. This dish is sure to please everyone at your table.

**Ingredients**

* 12 (8.5-ounce) portions of wild flounder fillets
* 1 cup of crabmeat
* 1/2 cup of mayonnaise
* 1/4 cup of chopped celery
* 1/4 cup of chopped onion
* 1/4 cup of chopped parsley
* 1 teaspoon of Old Bay seasoning
* 1/2 teaspoon of salt
* 1/4 teaspoon of black pepper

**Instructions**

1. Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C).
2. In a large bowl, combine the crabmeat, mayonnaise, celery, onion, parsley, Old Bay seasoning, salt, and pepper.
3. Spoon the crabmeat mixture onto the flounder fillets.
4. Place the fillets on a baking sheet and bake for 15-20 minutes, or until the fish is cooked through.
5. Serve immediately.

**Hashtags**

* #Seafood
* #CrabMeat
* #stuffedfish
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/eGFX8yps)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top