Review Sweet Street Flourless Chocolate Torte, 2.88 Pound -- 2 per case.

huuhoangtranbao

New member
Sweet Street Flourless Chocolate Torte, 2.88 Pound -- 2 per case.

[Big Sales]: (https://shorten.asia/Rz2pjTcf)
** Sweet Street Plourless Chocolate Torte **

** #Flourlesschocolatetort #SweetStreet #Chocolatedessert **

Torte sô cô la không bột này là một món tráng miệng ngon và suy đồi hoàn hảo cho bất kỳ dịp nào.Nó được làm bằng các lớp ganache sô cô la phong phú và lớp vỏ hạnh nhân sắc nét.Torte không có gluten và thuần chay, làm cho nó trở thành một lựa chọn tuyệt vời cho những người có hạn chế chế độ ăn uống.

Torte rất dễ thực hiện và có thể được chuẩn bị trước thời hạn.Đơn giản chỉ cần nướng vỏ và ganache, sau đó lắp ráp torte và làm lạnh nó trong tủ lạnh.Torte có thể được phục vụ ướp lạnh hoặc ở nhiệt độ phòng.

Torte này chắc chắn sẽ làm hài lòng tất cả mọi người trong bữa tiệc tiếp theo của bạn hoặc tụ tập.Đó là một món tráng miệng đẹp và ngon mà chắc chắn sẽ là một hit.

**Thành phần**

* 1 cốc bột hạnh nhân
* 1/2 chén đường
* 1/4 muỗng cà phê muối
* 1/2 cốc (1 thanh) bơ không ướp muối, lạnh và cắt thành những miếng nhỏ
* 1 lòng đỏ trứng lớn
* 1 muỗng cà phê chiết xuất vani
* 8 ounce sô cô la semisweet, băm nhỏ
* 1 cốc kem nặng
* 1/4 cốc xi -rô ngô nhẹ
* 1 muỗng bơ không ướp muối, ở nhiệt độ phòng

**Hướng dẫn**

1. Làm nóng lò trước đến 350 độ F (175 độ C).Mỡ và bột một chảo lò xo 9 inch.
2. Trong một bát trung bình, đánh cùng với bột hạnh nhân, đường và muối.Thêm bơ và sử dụng ngón tay của bạn để làm việc vào hỗn hợp bột cho đến khi nó giống với vụn thô.Thêm lòng đỏ trứng và chiết xuất vani và trộn cho đến khi kết hợp.
3. Nhấn bột vào chảo đã chuẩn bị và nướng trong 15-20 phút, hoặc cho đến khi vàng nâu.Để nguội hoàn toàn.
4. Để làm ganache, đặt sô cô la vào một bát vừa.Trong một cái chảo trên lửa vừa, hãy mang kem và xi -rô ngô vào một lửa nhỏ.Đổ hỗn hợp kem nóng lên sô cô la và để ngồi trong 5 phút.Khuấy cho đến khi sô cô la tan chảy và mịn.Khuấy bơ và để nguội một chút.
5. Đổ ganache lên lớp vỏ được làm mát và làm mịn phần trên.Làm lạnh trong ít nhất 4 giờ, hoặc qua đêm.
6. Để phục vụ, giải phóng torte từ chảo và cắt nó thành nêm.Thưởng thức!
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/Rz2pjTcf)
=======================================
**Sweet Street Flourless Chocolate Torte**

**#FlourlessChocolateTort #SweetStreet #Chocolatedessert**

This flourless chocolate torte is a delicious and decadent dessert that is perfect for any occasion. It is made with layers of rich chocolate ganache and a crisp almond crust. The torte is gluten-free and vegan, making it a great option for those with dietary restrictions.

The torte is easy to make and can be prepared ahead of time. Simply bake the crust and ganache, then assemble the torte and chill it in the refrigerator. The torte can be served chilled or at room temperature.

This torte is sure to please everyone at your next party or gathering. It is a beautiful and delicious dessert that is sure to be a hit.

**Ingredients**

* 1 cup almond flour
* 1/2 cup sugar
* 1/4 teaspoon salt
* 1/2 cup (1 stick) unsalted butter, cold and cut into small pieces
* 1 large egg yolk
* 1 teaspoon vanilla extract
* 8 ounces semisweet chocolate, finely chopped
* 1 cup heavy cream
* 1/4 cup light corn syrup
* 1 tablespoon unsalted butter, at room temperature

**Instructions**

1. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour a 9-inch springform pan.
2. In a medium bowl, whisk together the almond flour, sugar, and salt. Add the butter and use your fingers to work it into the flour mixture until it resembles coarse crumbs. Add the egg yolk and vanilla extract and mix until just combined.
3. Press the dough into the prepared pan and bake for 15-20 minutes, or until golden brown. Let cool completely.
4. To make the ganache, place the chocolate in a medium bowl. In a saucepan over medium heat, bring the cream and corn syrup to a simmer. Pour the hot cream mixture over the chocolate and let sit for 5 minutes. Stir until the chocolate is melted and smooth. Stir in the butter and let cool slightly.
5. Pour the ganache over the cooled crust and smooth the top. Refrigerate for at least 4 hours, or overnight.
6. To serve, release the torte from the pan and slice it into wedges. Enjoy!
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/Rz2pjTcf)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top