Review Summer Sausage seasoning and Casing Sleeves for 25 lbs of meat. Add venison, beef, pork, elk, moose etc.

duongblanca

New member
Summer Sausage seasoning and Casing Sleeves for 25 lbs of meat. Add venison, beef, pork, elk, moose etc.

[Free Shipping]: (https://shorten.asia/CbMj8KR1)
** Nêm xúc xích mùa hè và tay áo Vỏ: Một cách ngon và dễ dàng để làm xúc xích mùa hè **

Xúc xích mùa hè là một món ăn ngon và đa năng có thể được mọi người ở mọi lứa tuổi thưởng thức.Đó là một cách tuyệt vời để sử dụng hết thịt còn sót lại, và nó có thể được thực hiện trước thời hạn và được lưu trữ sau này.Công thức này cho gia vị xúc xích mùa hè và vỏ bọc dễ theo dõi, và nó sẽ tạo ra một xúc xích ngon và hương vị mà mọi người sẽ yêu thích.

## Thành phần

* 5 pound thịt lợn xay
* 1 pound thịt bò xay
* 1 pound thịt nai (hoặc thịt trò chơi khác)
* 1 cốc hành tây xắt nhỏ
* 1 chén ớt chuông xanh xắt nhỏ
* 1 cốc ớt chuông đỏ băm nhỏ
* 1 cốc cần tây xắt nhỏ
* 1 cốc cà rốt cắt nhỏ
* 1 cốc rau mùi tây tươi xắt nhỏ
* 1 muỗng canh oregano khô
* 1 muỗng canh húng tây khô
* 1 muỗng bột tỏi
* 1 muỗng canh bột hành tây
* 1 muỗng cà phê muối
* 1 muỗng cà phê hạt tiêu đen
* 1/2 muỗng cà phê hạt tiêu cayenne
* 1/2 muỗng cà phê mù tạt mặt đất
* 1/4 chén giấm táo
* 1/4 cốc nước sốt Worrouershire
* 1/4 cốc nước
* Vỏ 1 pound (vỏ cừu hoặc lợn)

## Hướng dẫn

1. Trong một bát lớn, kết hợp tất cả các thành phần ngoại trừ vỏ.
2. Trộn đều để kết hợp.
3. Nhồi hỗn hợp xúc xích vào vỏ.
4. Buộc các đầu của vỏ.
5. Đặt xúc xích vào người hút thuốc hoặc nướng và hút thuốc trong 2-3 giờ, hoặc cho đến khi nhiệt độ bên trong đạt 160 độ F.
6. Để xúc xích nguội hoàn toàn trước khi cắt và phục vụ.

## Lời khuyên

* Nếu bạn không có người hút thuốc hoặc nướng, bạn cũng có thể nấu xúc xích trong lò.Làm nóng lò nướng đến 350 độ Fahrenheit và nướng xúc xích trong 1-1/2 giờ, hoặc cho đến khi nhiệt độ bên trong đạt 160 độ Fahrenheit.
* Xúc xích mùa hè có thể được lưu trữ trong tủ lạnh trong tối đa 2 tuần hoặc trong tủ đông tối đa 3 tháng.
* Phục vụ xúc xích mùa hè với các mặt yêu thích của bạn, chẳng hạn như bánh quy giòn, phô mai, bánh mì hoặc rau.

## hashtags

* #Summersausage
* #homemadesausage
* #xúc xích hun khói
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/CbMj8KR1)
=======================================
**Summer Sausage Seasoning and Casing Sleeves: A Delicious and Easy Way to Make Summer Sausage**

Summer sausage is a delicious and versatile dish that can be enjoyed by people of all ages. It's a great way to use up leftover meat, and it can be made ahead of time and stored for later. This recipe for summer sausage seasoning and casings is easy to follow, and it will produce a delicious and flavorful sausage that everyone will love.

## Ingredients

* 5 pounds ground pork
* 1 pound ground beef
* 1 pound ground venison (or other game meat)
* 1 cup finely chopped onion
* 1 cup finely chopped green bell pepper
* 1 cup finely chopped red bell pepper
* 1 cup finely chopped celery
* 1 cup finely chopped carrots
* 1 cup finely chopped fresh parsley
* 1 tablespoon dried oregano
* 1 tablespoon dried thyme
* 1 tablespoon garlic powder
* 1 tablespoon onion powder
* 1 teaspoon salt
* 1 teaspoon black pepper
* 1/2 teaspoon cayenne pepper
* 1/2 teaspoon ground mustard
* 1/4 cup apple cider vinegar
* 1/4 cup Worcestershire sauce
* 1/4 cup water
* 1 pound casings (sheep or hog casings)

## Instructions

1. In a large bowl, combine all of the ingredients except for the casings.
2. Mix well to combine.
3. Stuff the sausage mixture into the casings.
4. Tie off the ends of the casings.
5. Place the sausages in a smoker or grill and smoke for 2-3 hours, or until the internal temperature reaches 160 degrees Fahrenheit.
6. Let the sausages cool completely before slicing and serving.

## Tips

* If you don't have a smoker or grill, you can also cook the sausages in the oven. Preheat the oven to 350 degrees Fahrenheit and bake the sausages for 1-1/2 hours, or until the internal temperature reaches 160 degrees Fahrenheit.
* Summer sausage can be stored in the refrigerator for up to 2 weeks, or in the freezer for up to 3 months.
* Serve summer sausage with your favorite sides, such as crackers, cheese, bread, or vegetables.

## Hashtags

* #Summersausage
* #homemadesausage
* #SmokedSausage
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/CbMj8KR1)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top