Review Sultan Vegetarian Stuffed Grape Leaves, Precooked Premium Dolma, Dolmades. Perfect for Mezze Platter, Serve Hot or Cold, Appetizer or Entrée! 14 oz...

tuankhainevada

New member
Sultan Vegetarian Stuffed Grape Leaves, Precooked Premium Dolma, Dolmades. Perfect for Mezze Platter, Serve Hot or Cold, Appetizer or Entrée! 14 oz...

[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/NcqUWNq3)
** Lá nho nhồi chay Sultan **

Lá nho nhồi chay của Quốc vương là một món khai vị hoặc món khai vị ngon lành và tốt cho sức khỏe.Chúng được làm bằng lá nho tươi, gạo, thảo mộc và gia vị, và được đặt trước để chúng sẵn sàng để ăn.Chúng là hoàn hảo cho một đĩa mezze hoặc là một phần của một bữa ăn lớn hơn.

**Thành phần:**

* 14 ounces lá nho chay của Sultan
* 1/2 chén dầu ô liu
* 1/2 cốc giấm rượu vang đỏ
* 1/4 cốc rau mùi tây tươi băm nhỏ
* 1/4 chén bạc hà tươi xắt nhỏ
* 1/4 chén thì là tươi băm nhỏ
* 1/4 cốc hành tây đỏ băm nhỏ
* 1/4 chén dưa chuột băm nhỏ
* 1/4 cốc cà chua xắt nhỏ
* Muối và hạt tiêu cho vừa ăn

**Hướng dẫn:**

1. Trong một bát lớn, kết hợp dầu ô liu, giấm rượu vang đỏ, rau mùi tây, bạc hà, thì là, hành tây đỏ, dưa chuột và cà chua.Nêm muối và hạt tiêu cho nếm.
2. Muỗng hỗn hợp rau trên lá nho, để lại khoảng 1 inch của đầu thân bị lộ ra.Gấp các cạnh của lá trên phần lấp đầy và sau đó cuộn chặt lên.
3. Đặt lá nho nhồi trong một lớp trong một cái chảo lớn hoặc lò nướng Hà Lan.Đổ đủ nước để che lá 1 inch.Đun sôi, sau đó giảm nhiệt và đun nhỏ lửa trong 20 phút.
4. Loại bỏ lá nho nhồi ra khỏi nhiệt và để nguội nhẹ.Phục vụ ấm hoặc lạnh.

** Hashtags: **

* #stuffedgrapeleaves
* #VeGetarianAppetizer
* #Mezzeplatter
=======================================
[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/NcqUWNq3)
=======================================
**Sultan Vegetarian Stuffed Grape Leaves**

Sultan Vegetarian Stuffed Grape Leaves are a delicious and healthy appetizer or entrée. They are made with fresh grape leaves, rice, herbs, and spices, and are precooked so they are ready to eat. They are perfect for a mezze platter or as part of a larger meal.

**Ingredients:**

* 14 ounces Sultan Vegetarian Stuffed Grape Leaves
* 1/2 cup olive oil
* 1/2 cup red wine vinegar
* 1/4 cup chopped fresh parsley
* 1/4 cup chopped fresh mint
* 1/4 cup chopped fresh dill
* 1/4 cup chopped red onion
* 1/4 cup chopped cucumber
* 1/4 cup chopped tomato
* Salt and pepper to taste

**Instructions:**

1. In a large bowl, combine the olive oil, red wine vinegar, parsley, mint, dill, red onion, cucumber, and tomato. Season with salt and pepper to taste.
2. Spoon the vegetable mixture onto the grape leaves, leaving about 1 inch of the stem end exposed. Fold the sides of the leaves over the filling and then roll up tightly.
3. Place the stuffed grape leaves in a single layer in a large saucepan or Dutch oven. Pour in enough water to cover the leaves by 1 inch. Bring to a boil, then reduce heat and simmer for 20 minutes.
4. Remove the stuffed grape leaves from the heat and let cool slightly. Serve warm or cold.

**Hashtags:**

* #stuffedgrapeleaves
* #VeGetarianAppetizer
* #Mezzeplatter
=======================================
[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/NcqUWNq3)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top