Review SRR MASALA Kori Roti 500 grams and 2 Kori rotti masala 80 grams X 2

yellowbird902

New member
SRR MASALA Kori Roti 500 grams and 2 Kori rotti masala 80 grams X 2

[Free Shipping]: (https://shorten.asia/fgNUW8H6)
** SRR Masala Kori Roti 500 gram và 2 Kori Rotti Masala 80 gram x 2: Một món ăn Ấn Độ ngon và đích thực **

#indianfood #roti #Spicy

Kori Roti là một món ăn phổ biến của Ấn Độ được làm bằng bột mì, gia vị và rau quả.Đó là một bữa ăn ngon và thịnh soạn, hoàn hảo cho một bữa tối tuần nhanh chóng và dễ dàng.Công thức này là cho một loạt lớn Kori Roti, vì vậy bạn có thể thưởng thức nó suốt cả tuần.

## Thành phần

* 500 gram bột mì đa dụng
* 1 muỗng cà phê muối
* 1 muỗng cà phê hạt thì là
* 1 muỗng cà phê hạt rau mùi
* 1 muỗng cà phê ớt đỏ
* 1/2 muỗng cà phê bột nghệ
* 1/4 muỗng cà phê garam masala
* 1/4 chén dầu thực vật
* 2 cốc nước
* 2 Kori Rotti Masala 80 gram x 2

## Hướng dẫn

1. Trong một bát lớn, kết hợp bột, muối, hạt thì là, hạt rau mùi, bột ớt đỏ, bột nghệ và garam masala.
2. Thêm dầu và trộn đều.
3. Thêm nước và nhào cho đến khi bột mịn và đàn hồi.
4. Che bột bằng một miếng vải ẩm và để nó nghỉ trong 30 phút.
5. Trong khi bột đang nghỉ ngơi, hãy chuẩn bị chất làm đầy.Đun nóng dầu trong một cái chảo lớn trên lửa vừa.Thêm hành tây và nấu cho đến khi mềm, khoảng 5 phút.Thêm cà chua và nấu cho đến khi mềm, khoảng 5 phút nữa.Thêm đậu xanh và nấu cho đến khi mềm, khoảng 5 phút nữa.Thêm lá rau mùi và nấu thêm 1 phút nữa.
6. Chia bột thành 8 miếng bằng nhau.Lăn ra mỗi mảnh thành một vòng tròn có đường kính khoảng 8 inch.
7. Đặt 1/8 của trám vào trung tâm của mỗi vòng tròn của bột.Gấp bột lên để tạo thành hình nửa mặt trăng.Sau đó, gấp hai cạnh của bột về phía trung tâm để tạo thành một hình vuông.
8. Nhấn các cạnh của bột với nhau để niêm phong.
9. Đun nóng một cái chảo lớn trên lửa vừa.Mỡ chảo với dầu.Nấu rotis trong 2-3 phút mỗi bên, hoặc cho đến khi vàng nâu.
10. Phục vụ nóng với tương ớt hoặc nước sốt yêu thích của bạn.

## Lời khuyên

* Nếu bột quá dính, thêm một chút bột.Nếu bột quá khô, thêm một chút nước.
* Làm đầy có thể được tùy chỉnh theo ý thích của bạn.Thêm rau yêu thích của bạn, chẳng hạn như khoai tây, đậu Hà Lan hoặc súp lơ.Bạn cũng có thể thêm thịt hoặc đậu phụ.
* Nấu các rotis theo từng đợt để chúng không bị cháy.
* Phục vụ rotis nóng với tương ớt hoặc nước sốt yêu thích của bạn.

## Thưởng thức!
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/fgNUW8H6)
=======================================
**SRR Masala Kori Roti 500 grams and 2 Kori Rotti Masala 80 grams x 2: A Delicious and Authentic Indian Dish**

#indianfood #roti #Spicy

Kori roti is a popular Indian dish made with whole wheat flour, spices, and vegetables. It is a delicious and hearty meal that is perfect for a quick and easy weeknight dinner. This recipe is for a large batch of kori roti, so you can enjoy it all week long.

## Ingredients

* 500 grams all-purpose flour
* 1 teaspoon salt
* 1 teaspoon cumin seeds
* 1 teaspoon coriander seeds
* 1 teaspoon red chili powder
* 1/2 teaspoon turmeric powder
* 1/4 teaspoon garam masala
* 1/4 cup vegetable oil
* 2 cups water
* 2 Kori Rotti Masala 80 grams x 2

## Instructions

1. In a large bowl, combine the flour, salt, cumin seeds, coriander seeds, red chili powder, turmeric powder, and garam masala.
2. Add the oil and mix well.
3. Add the water and knead until the dough is smooth and elastic.
4. Cover the dough with a damp cloth and let it rest for 30 minutes.
5. While the dough is resting, prepare the filling. Heat the oil in a large skillet over medium heat. Add the onions and cook until softened, about 5 minutes. Add the tomatoes and cook until softened, about 5 minutes more. Add the green beans and cook until tender, about 5 minutes more. Add the coriander leaves and cook for 1 minute more.
6. Divide the dough into 8 equal pieces. Roll out each piece into a circle about 8 inches in diameter.
7. Place 1/8 of the filling in the center of each circle of dough. Fold the dough over to form a half-moon shape. Then, fold the two sides of the dough in towards the center to form a square.
8. Press the edges of the dough together to seal.
9. Heat a large skillet over medium heat. Grease the skillet with oil. Cook the rotis for 2-3 minutes per side, or until golden brown.
10. Serve hot with your favorite chutney or sauce.

## Tips

* If the dough is too sticky, add a little more flour. If the dough is too dry, add a little more water.
* The filling can be customized to your liking. Add your favorite vegetables, such as potatoes, peas, or cauliflower. You can also add meat or tofu.
* Cook the rotis in batches so that they don't burn.
* Serve the rotis hot with your favorite chutney or sauce.

## Enjoy!
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/fgNUW8H6)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top