Review Spicy Lamb Sausages - Merguez Sausages - 100% Lamb - Pork-Free - 24 Links

quangxuan1983

New member
Spicy Lamb Sausages - Merguez Sausages - 100% Lamb - Pork-Free - 24 Links

[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/n8gCs7uZ)
** Xúc xích thịt cừu cay - Xúc xích MeGuez **

#Spicy #Lamb #sausages #Merguez

Những xúc xích thịt cừu cay này được làm bằng thịt cừu 100% và không có thịt lợn.Chúng là một bổ sung tuyệt vời cho bất kỳ bữa ăn nào, và có thể được nướng, nướng hoặc chiên.

##Thành phần

* 1 pound mặt đất thịt cừu
* 1/2 chén hành tây xắt nhỏ
* 1/2 chén ớt chuông xanh xắt nhỏ
* 1/2 chén ớt chuông đỏ xắt nhỏ
* 1 muỗng cà phê cumin mặt đất
* 1 muỗng cà phê ớt bột
* 1 muỗng cà phê hạt tiêu cayenne
* 1/2 thìa cà phê muối
* 1/4 muỗng cà phê hạt tiêu đen
* 1 quả trứng
* 1 muỗng canh dầu ô liu

##Hướng dẫn

1. Trong một bát lớn, kết hợp thịt cừu xay, hành tây, ớt chuông xanh, ớt chuông đỏ, thì là, ớt bột, ớt cayenne, muối và hạt tiêu đen.
2. Đánh trứng trong một bát nhỏ.Thêm trứng vào hỗn hợp thịt cừu và trộn đều.
3. Làm nóng dầu ô liu trong một cái chảo lớn trên lửa vừa.Tạo thành hỗn hợp thịt cừu thành 24 xúc xích, dài khoảng 4 inch.Nấu xúc xích trong chảo trong 8-10 phút mỗi bên, hoặc cho đến khi nấu qua.
4. Phục vụ xúc xích ngay lập tức.

Những loại xúc xích này là tuyệt vời một mình, hoặc chúng có thể được phục vụ với rau nướng, gạo hoặc khoai tây nghiền.
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/n8gCs7uZ)
=======================================
**Spicy Lamb Sausages - Merguez Sausages**

#Spicy #Lamb #sausages #Merguez

These spicy lamb sausages are made with 100% lamb and are pork-free. They are a great addition to any meal, and can be grilled, roasted, or fried.

##Ingredients

* 1 pound ground lamb
* 1/2 cup finely chopped onion
* 1/2 cup finely chopped green bell pepper
* 1/2 cup finely chopped red bell pepper
* 1 teaspoon ground cumin
* 1 teaspoon paprika
* 1 teaspoon cayenne pepper
* 1/2 teaspoon salt
* 1/4 teaspoon black pepper
* 1 egg
* 1 tablespoon olive oil

##Instructions

1. In a large bowl, combine the ground lamb, onion, green bell pepper, red bell pepper, cumin, paprika, cayenne pepper, salt, and black pepper.
2. Beat the egg in a small bowl. Add the egg to the lamb mixture and mix well.
3. Heat the olive oil in a large skillet over medium heat. Form the lamb mixture into 24 sausages, about 4 inches long each. Cook the sausages in the skillet for 8-10 minutes per side, or until cooked through.
4. Serve the sausages immediately.

These sausages are great on their own, or they can be served with grilled vegetables, rice, or mashed potatoes.
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/n8gCs7uZ)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top