Review Small Sicilian Cannoli Shells Imported from Italy

phamhuong.tien

New member
Small Sicilian Cannoli Shells Imported from Italy

[Big Sales]: (https://shorten.asia/DD4ZDPxr)
** Vỏ cannoli nhẹ và dễ vỡ **

Cannoli là một loại bánh ngọt ngon của Ý thường chứa đầy một ricotta ngọt ngào.Vỏ được làm từ một bột mỏng, giòn được chiên cho đến khi vàng nâu.Mặc dù Cannoli có thể khó làm tại nhà, những chiếc vỏ Cannoli nhẹ và dễ vỡ này là một cách tuyệt vời để thưởng thức món ăn cổ điển này mà không cần sự ồn ào.

**Thành phần**

* 2 cốc bột mì đa dụng
* 1 muỗng cà phê bột nở
* 1/2 thìa cà phê muối
* 1 cốc (2 que) bơ không ướp muối, lạnh và cắt thành những miếng nhỏ
* 1/2 chén đường hạt
* 1 lòng đỏ trứng lớn
* 1 muỗng sữa

**Hướng dẫn**

1. Trong một bát lớn, đánh bột, bột nở và muối.
2. Trong bát của một bộ xử lý thực phẩm, kết hợp bơ, đường hạt và lòng đỏ trứng.Xung cho đến khi hỗn hợp giống như vụn thô.
3. Thêm các thành phần khô vào bộ xử lý thực phẩm và xung cho đến khi bột vừa kết hợp với nhau.
4. Biến bột ra trên một bề mặt bột nhẹ và nhào trong vài phút, cho đến khi mịn và đàn hồi.
5. Bọc bột trong bọc nhựa và làm lạnh trong ít nhất 30 phút.
6. Làm nóng lò trước đến 375 độ F (190 độ C).
7. Cuộn bột đến dày 1/8 inch.Cắt các vòng tròn bằng máy cắt cookie 3 inch.
8. Đặt các vòng tròn trên một tấm nướng được lót bằng giấy da.
9. Nướng trong 10-12 phút, hoặc cho đến khi vàng nâu.
10. Để vỏ nguội hoàn toàn trước khi đổ đầy.

**Lời khuyên**

* Bột có thể được làm trước thời hạn và được lưu trữ trong tủ lạnh trong tối đa 2 ngày.
* Nếu bạn không có bộ xử lý thực phẩm, bạn cũng có thể làm bột bằng tay.Đơn giản chỉ cần kết hợp các thành phần trong một bát và trộn cho đến khi bột kết hợp với nhau.
* Hãy cẩn thận để không làm quá nhiều vỏ, vì chúng sẽ trở nên khó khăn.
* Vỏ Cannoli có thể chứa đầy nhiều loại chất độn khác nhau, chẳng hạn như phô mai ricotta, ganache sô cô la hoặc trái cây.

** hashtags **

* #Cannoli
* #Cannolishells
* #Italianpastries
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/DD4ZDPxr)
=======================================
**Light and Flaky Cannoli Shells**

Cannoli are a delicious Italian pastry that is typically filled with a sweet ricotta filling. The shells are made from a thin, crispy dough that is fried until golden brown. While cannoli can be difficult to make at home, these light and flaky cannoli shells are a great way to enjoy this classic treat without all the fuss.

**Ingredients**

* 2 cups all-purpose flour
* 1 teaspoon baking powder
* 1/2 teaspoon salt
* 1 cup (2 sticks) unsalted butter, cold and cut into small pieces
* 1/2 cup granulated sugar
* 1 large egg yolk
* 1 tablespoon milk

**Instructions**

1. In a large bowl, whisk together the flour, baking powder, and salt.
2. In the bowl of a food processor, combine the butter, granulated sugar, and egg yolk. Pulse until the mixture resembles coarse crumbs.
3. Add the dry ingredients to the food processor and pulse until the dough just comes together.
4. Turn the dough out onto a lightly floured surface and knead for a few minutes, until smooth and elastic.
5. Wrap the dough in plastic wrap and refrigerate for at least 30 minutes.
6. Preheat the oven to 375 degrees F (190 degrees C).
7. Roll out the dough to 1/8-inch thick. Cut out circles using a 3-inch cookie cutter.
8. Place the circles on a baking sheet lined with parchment paper.
9. Bake for 10-12 minutes, or until golden brown.
10. Let the shells cool completely before filling.

**Tips**

* The dough can be made ahead of time and stored in the refrigerator for up to 2 days.
* If you don't have a food processor, you can also make the dough by hand. Simply combine the ingredients in a bowl and mix until the dough comes together.
* Be careful not to overbake the shells, as they will become tough.
* Cannoli shells can be filled with a variety of different fillings, such as ricotta cheese, chocolate ganache, or fruit.

**Hashtags**

* #Cannoli
* #Cannolishells
* #Italianpastries
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/DD4ZDPxr)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top