Review Simply Scrumptous Low Carb Double Fudge Brownie and Low Carb Pina Colada Coffee Cake

thehungngokieu

New member
Simply Scrumptous Low Carb Double Fudge Brownie and Low Carb Pina Colada Coffee Cake

[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/Cph7w53Q)
** Đơn giản chỉ đơn giản là ít carbs carb gấp đôi fudge brownie và bánh cà phê low carb pina colada **

** hashtags: ** #lowcarb #dessert #coffeecake

** Giới thiệu sản phẩm **

Hai công thức nấu ăn ít carb ngon này là hoàn hảo cho một món ngọt mà không có cảm giác tội lỗi.The Double Fudge Brownie rất phong phú và mờ nhạt, trong khi bánh cà phê Pina Colada nhẹ và mịn.Cả hai công thức nấu ăn đều dễ làm và yêu cầu các thành phần tối thiểu.

**Thành phần**

** Đối với brownie gấp đôi: **

* 1 cốc bột hạnh nhân
* 1/2 chén bột ca cao
* 1/4 cốc erythritol
* 1/4 muỗng cà phê muối
* 1/2 cốc bơ, tan chảy
* 1 quả trứng
* 1 muỗng cà phê chiết xuất vani
* 1/4 cốc sô cô la

** Đối với bánh cà phê pina colada: **

* 1 cốc bột hạnh nhân
* 1/2 chén bột dừa
* 1/4 cốc erythritol
* 1/4 muỗng cà phê muối
* 1/2 cốc bơ, tan chảy
* 1 quả trứng
* 1 muỗng cà phê chiết xuất vani
* 1/2 cốc nước cốt dừa không đường
* 1/2 cốc dứa nghiền nát
* 1/4 chén dừa cắt nhỏ

**Hướng dẫn**

** để làm cho brownie đôi: **

1. Làm nóng lò trước đến 350 độ F (175 độ C).Mỡ và bột một chảo nướng vuông 8 inch.
2. Trong một bát vừa, đánh cùng với bột hạnh nhân, bột ca cao, erythritol và muối.
3. Trong một bát lớn, đánh nhau với bơ, trứng và chiết xuất vani cho đến khi mịn.Thêm các thành phần khô vào các thành phần ướt và trộn cho đến khi kết hợp tốt.Gấp trong các chip sô cô la.
4
5. Để nguội hoàn toàn trước khi cắt và phục vụ.

** để làm bánh cà phê pina colada: **

1. Làm nóng lò trước đến 350 độ F (175 độ C).Mỡ và bột một chảo nướng vuông 8 inch.
2. Trong một bát vừa, đánh cùng nhau về bột hạnh nhân, bột dừa, erythritol và muối.
3. Trong một bát lớn, đánh nhau với bơ, trứng và chiết xuất vani cho đến khi mịn.Thêm các thành phần khô vào các thành phần ướt và trộn cho đến khi kết hợp tốt.Gấp trong nước cốt dừa, dứa nghiền và dừa vụn.
4
5. Để nguội hoàn toàn trước khi cắt và phục vụ.

**Thưởng thức!**
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/Cph7w53Q)
=======================================
**Simply Scrumptious Low Carb Double Fudge Brownie and Low Carb Pina Colada Coffee Cake**

**Hashtags:** #lowcarb #dessert #coffeecake

**Introduce the product**

These two delicious low-carb recipes are perfect for a sweet treat without the guilt. The double fudge brownie is rich and fudgy, while the pina colada coffee cake is light and fluffy. Both recipes are easy to make and require minimal ingredients.

**Ingredients**

**For the double fudge brownie:**

* 1 cup almond flour
* 1/2 cup cocoa powder
* 1/4 cup erythritol
* 1/4 teaspoon salt
* 1/2 cup butter, melted
* 1 egg
* 1 teaspoon vanilla extract
* 1/4 cup chocolate chips

**For the pina colada coffee cake:**

* 1 cup almond flour
* 1/2 cup coconut flour
* 1/4 cup erythritol
* 1/4 teaspoon salt
* 1/2 cup butter, melted
* 1 egg
* 1 teaspoon vanilla extract
* 1/2 cup unsweetened coconut milk
* 1/2 cup crushed pineapple
* 1/4 cup shredded coconut

**Instructions**

**To make the double fudge brownie:**

1. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour an 8-inch square baking pan.
2. In a medium bowl, whisk together the almond flour, cocoa powder, erythritol, and salt.
3. In a large bowl, beat together the butter, egg, and vanilla extract until smooth. Add the dry ingredients to the wet ingredients and mix until well combined. Fold in the chocolate chips.
4. Pour the batter into the prepared pan and bake for 20-25 minutes, or until a toothpick inserted into the center comes out with just a few moist crumbs attached.
5. Let cool completely before slicing and serving.

**To make the pina colada coffee cake:**

1. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour an 8-inch square baking pan.
2. In a medium bowl, whisk together the almond flour, coconut flour, erythritol, and salt.
3. In a large bowl, beat together the butter, egg, and vanilla extract until smooth. Add the dry ingredients to the wet ingredients and mix until well combined. Fold in the coconut milk, crushed pineapple, and shredded coconut.
4. Pour the batter into the prepared pan and bake for 25-30 minutes, or until a toothpick inserted into the center comes out with just a few moist crumbs attached.
5. Let cool completely before slicing and serving.

**Enjoy!**
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/Cph7w53Q)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top