Review Scott's Cakes Chocolate Macadamia Nut Fudge Tart with Blueberry Filling and Milk Chocolate Topping

bluetiger635

New member
Scott's Cakes Chocolate Macadamia Nut Fudge Tart with Blueberry Filling and Milk Chocolate Topping

[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/M8M97d87)
** Scott's Cakes Chocolate Macadamia Nut Fudge Tart với Filling Blueberry và Sữa sô cô la Topping **

Tart ngon này được làm với lớp vỏ bong tróc, một chất làm đầy phong phú và kem, và một lớp phủ sô cô la suy đồi.Đó là món tráng miệng hoàn hảo cho bất kỳ dịp nào, và nó chắc chắn sẽ là một hit với gia đình và bạn bè của bạn.

### Thành phần

* **Đối với lớp vỏ:**
* 1 cốc bột mì đa dụng
* 1/2 chén đường
* 1/4 chén bơ, lạnh và cắt thành những miếng nhỏ
* 1/4 chén rau rút ngắn, lạnh và cắt thành những miếng nhỏ
* 1 lòng đỏ trứng
* 1 muỗng canh nước đá

*** Để điền: **
* 1 cốc kem nặng, chia
* 1/2 chén đường
* 1/4 cốc bột ngô
* 1/4 muỗng cà phê muối
* 2 lòng đỏ trứng lớn
* 1 muỗng cà phê chiết xuất vani
* 1 cốc semisweet sô cô la chip
* 1/2 chén hạt macadamia xắt nhỏ
* 1/2 cốc quả việt quất tươi

*** cho topping sô cô la: **
* 1 cốc semisweet sô cô la chip
* 1/4 cốc kem nặng
* 1 muỗng bơ

### Hướng dẫn

1. Để làm lớp vỏ, kết hợp bột, đường, bơ và rút ngắn trong bộ xử lý thực phẩm.Xung cho đến khi hỗn hợp giống như vụn thô.Thêm lòng đỏ trứng và nước đá, và xung cho đến khi bột vừa kết hợp với nhau.
2. tạo thành bột thành một quả bóng, bọc nó trong bọc nhựa và làm lạnh trong ít nhất 30 phút.
3. Làm nóng lò trước đến 375 độ F (190 độ C).
4. Cuộn ra bột trên một bề mặt bột nhẹ đến một vòng tròn 12 inch.Chuyển bột vào chảo bánh tart 9 inch với đáy có thể tháo rời.Cắt các cạnh, và chích đáy bột bằng một cái nĩa.Nướng trong 15-20 phút, hoặc cho đến khi lớp vỏ có màu nâu vàng.
5. Để làm đầy, hãy mang 1/2 chén kem nặng vào một cái nhỏ lửa trong nồi trên lửa vừa.Trong một bát vừa, đánh với nhau đường, bột ngô và muối.Thêm lòng đỏ trứng, và đánh trứng để kết hợp.Từ từ đánh trong hỗn hợp kem nóng.Trả lại hỗn hợp cho nồi, và nấu trên lửa vừa, khuấy liên tục, cho đến khi làm đầy dày và bong bóng.Hủy bỏ từ nhiệt, và khuấy trong chiết xuất vani.
6. Đổ đầy vào vỏ bánh tart được làm mát.Rắc các chip sô cô la, hạt macadamia và quả việt quất lên trên.
7. Để làm cho sô cô la topping, làm tan chảy sô cô la chip và kem nặng trong một bát an toàn cho lò vi sóng.Khuấy trong bơ cho đến khi mịn.Đổ sô cô la lên trên bánh tart.
8. Làm lạnh bánh tart trong ít nhất 4 giờ, hoặc qua đêm.Dùng lạnh.

### hashtags

* #sôcôla Tart
* #Macadamia
* #bánh tạc Việt Quất
=======================================
[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/M8M97d87)
=======================================
**Scott's Cakes Chocolate Macadamia Nut Fudge Tart with Blueberry Filling and Milk Chocolate Topping**

This delicious tart is made with a flaky crust, a rich and creamy filling, and a decadent chocolate topping. It's the perfect dessert for any occasion, and it's sure to be a hit with your family and friends.

### Ingredients

* **For the crust:**
* 1 cup all-purpose flour
* 1/2 cup sugar
* 1/4 cup butter, cold and cut into small pieces
* 1/4 cup vegetable shortening, cold and cut into small pieces
* 1 egg yolk
* 1 tablespoon ice water

* **For the filling:**
* 1 cup heavy cream, divided
* 1/2 cup sugar
* 1/4 cup cornstarch
* 1/4 teaspoon salt
* 2 large egg yolks
* 1 teaspoon vanilla extract
* 1 cup semisweet chocolate chips
* 1/2 cup chopped macadamia nuts
* 1/2 cup fresh blueberries

* **For the chocolate topping:**
* 1 cup semisweet chocolate chips
* 1/4 cup heavy cream
* 1 tablespoon butter

### Instructions

1. To make the crust, combine the flour, sugar, butter, and shortening in a food processor. Pulse until the mixture resembles coarse crumbs. Add the egg yolk and ice water, and pulse until the dough just comes together.
2. Form the dough into a ball, wrap it in plastic wrap, and refrigerate for at least 30 minutes.
3. Preheat the oven to 375 degrees F (190 degrees C).
4. Roll out the dough on a lightly floured surface to a 12-inch circle. Transfer the dough to a 9-inch tart pan with a removable bottom. Trim the edges, and prick the bottom of the dough with a fork. Bake for 15-20 minutes, or until the crust is golden brown.
5. To make the filling, bring 1/2 cup of the heavy cream to a simmer in a saucepan over medium heat. In a medium bowl, whisk together the sugar, cornstarch, and salt. Add the egg yolks, and whisk to combine. Slowly whisk in the hot cream mixture. Return the mixture to the saucepan, and cook over medium heat, stirring constantly, until the filling thickens and bubbles. Remove from the heat, and stir in the vanilla extract.
6. Pour the filling into the cooled tart shell. Sprinkle the chocolate chips, macadamia nuts, and blueberries over the filling.
7. To make the chocolate topping, melt the chocolate chips and heavy cream in a microwave-safe bowl. Stir in the butter until smooth. Pour the chocolate topping over the tart.
8. Refrigerate the tart for at least 4 hours, or overnight. Serve chilled.

### Hashtags

* #chocolatetart
* #MacadamiaNut
* #blueberrytart
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/M8M97d87)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top