Review Sable & Rosenfeld Gin Fizzed Lemon Stuffed Tipsy Olives, 5-Ounce Glass Jars (Pack of 6)

thanhnguyen7002

New member
Sable & Rosenfeld Gin Fizzed Lemon Stuffed Tipsy Olives, 5-Ounce Glass Jars (Pack of 6)

[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/eBKPBJ51)
** Sable & Rosenfeld Gin Fizzed chanh nhồi bông nhồi bông **

Sable & Rosenfeld Gin Fizzed Lemon nhồi olives là một món khai vị ngon và độc đáo, hoàn hảo cho bất kỳ dịp nào.Được làm bằng rượu gin, chanh và các loại thảo mộc tươi, những ô liu này chắc chắn sẽ là một hit với khách của bạn.

**Thành phần**

* 1 cốc gin
* 1 cốc nước chanh
* 1/2 cốc thảo mộc tươi xắt nhỏ (như húng quế, húng tây hoặc hương thảo)
* 1/2 chén dầu ô liu
* 1/4 cốc hạt tiêu đỏ
* 1/4 chén muối kosher
* 1 pound ô liu xanh, rỗ

**Hướng dẫn**

1. Trong một bát lớn, kết hợp rượu gin, nước chanh, thảo mộc, dầu ô liu, mảnh ớt đỏ và muối.
2. Thêm ô liu và khuấy vào áo khoác.
3. Đậy bát và làm lạnh trong ít nhất 24 giờ, hoặc lên đến 1 tuần.
4. Phục vụ ô liu ướp lạnh.

**Lời khuyên**

* Để làm ô liu trước thời hạn, hãy lưu trữ chúng trong tủ lạnh trong tối đa 1 tuần.
* Phục vụ ô liu với tăm hoặc xiên để dễ dàng nhúng.
* Thưởng thức!

** hashtags **

* #món khai vị
* #quả ô liu
* #Gin fizz
=======================================
[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/eBKPBJ51)
=======================================
**Sable & Rosenfeld Gin Fizzed Lemon Stuffed Tipsy Olives**

Sable & Rosenfeld Gin Fizzed Lemon Stuffed Tipsy Olives are a delicious and unique appetizer that is perfect for any occasion. Made with gin, lemon, and fresh herbs, these olives are sure to be a hit with your guests.

**Ingredients**

* 1 cup gin
* 1 cup lemon juice
* 1/2 cup chopped fresh herbs (such as basil, thyme, or rosemary)
* 1/2 cup olive oil
* 1/4 cup red pepper flakes
* 1/4 cup kosher salt
* 1 pound green olives, pitted

**Instructions**

1. In a large bowl, combine the gin, lemon juice, herbs, olive oil, red pepper flakes, and salt.
2. Add the olives and stir to coat.
3. Cover the bowl and refrigerate for at least 24 hours, or up to 1 week.
4. Serve the olives chilled.

**Tips**

* To make the olives ahead of time, store them in the refrigerator for up to 1 week.
* Serve the olives with toothpicks or skewers for easy dipping.
* Enjoy!

**Hashtags**

* #Appetizer
* #olives
* #Gin fizz
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/eBKPBJ51)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top