Review Pagef Large Sicilian Cannoli Shells Imported from Italy

lyaihieu.lam

New member
Pagef Large Sicilian Cannoli Shells Imported from Italy

[Big Sales]: (https://shorten.asia/Wq5aZCex)
** Vỏ cannoli nhẹ và dễ vỡ **

Cannoli là một loại bánh ngọt ngon của Ý thường được lấp đầy bởi một ricotta ngọt ngào.Vỏ được làm từ một loại bột nhẹ và dễ vỡ được chiên cho đến khi vàng nâu.Họ là một điều trị phổ biến trong các bữa tiệc và các cuộc tụ họp, và chúng cũng là một món tráng miệng tuyệt vời cho bất kỳ dịp nào.

**Thành phần:**

* 2 cốc bột mì đa dụng
* 1 muỗng cà phê đường
* 1/2 thìa cà phê muối
* 1 cốc (2 que) bơ không ướp muối, lạnh và cắt thành những miếng nhỏ
* 1 lòng đỏ trứng lớn
* 1 muỗng canh nước đá

**Hướng dẫn:**

1. Trong một bát lớn, đánh bột, đường và muối.
2. Thêm bơ và sử dụng ngón tay của bạn để làm việc vào hỗn hợp bột cho đến khi nó giống với vụn thô.
3. Trong một bát nhỏ, đánh vào lòng đỏ trứng và nước đá.Thêm hỗn hợp này vào hỗn hợp bột và trộn cho đến khi bột vừa kết hợp với nhau.
4. Biến bột ra trên một bề mặt bột nhẹ và nhào trong vài phút, cho đến khi nó mịn và đàn hồi.
5. tạo thành bột thành một quả bóng, bọc nó trong bọc nhựa và làm lạnh trong ít nhất 30 phút.
6. Làm nóng lò trước đến 375 độ F (190 độ C).
7. Cuộn bột đến độ dày 1/8 inch.Cắt bột thành vòng tròn 3 inch.
8. Sử dụng khuôn cannoli 3 inch, nhấn bột vào khuôn và cắt bất kỳ loại bột thừa nào.
9. Đặt vỏ Cannoli lên một tấm nướng được lót bằng giấy da.
10. Nướng trong 10-12 phút, hoặc cho đến khi vỏ có màu nâu vàng.
11. Để vỏ nguội hoàn toàn trước khi làm đầy.

**Lời khuyên:**

* Bột có thể được làm trước thời hạn và làm lạnh trong tối đa 3 ngày.
* Nếu bạn không có khuôn Cannoli, bạn có thể sử dụng túi bánh ngọt được trang bị một đầu tròn lớn để đặt bột thành vòng tròn.
* Vỏ Cannoli có thể chứa đầy nhiều loại chất độn, chẳng hạn như phô mai ricotta, sô cô la hoặc sữa trứng.

** Hashtags: **

* #Cannoli
* #Italianpastry
* #món tráng miệng
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/Wq5aZCex)
=======================================
**Light and Flaky Cannoli Shells**

Cannoli are a delicious Italian pastry that is often filled with a sweet ricotta filling. The shells are made from a light and flaky dough that is fried until golden brown. They are a popular treat at parties and gatherings, and they are also a great dessert for any occasion.

**Ingredients:**

* 2 cups all-purpose flour
* 1 teaspoon sugar
* 1/2 teaspoon salt
* 1 cup (2 sticks) unsalted butter, cold and cut into small pieces
* 1 large egg yolk
* 1 tablespoon ice water

**Instructions:**

1. In a large bowl, whisk together the flour, sugar, and salt.
2. Add the butter and use your fingers to work it into the flour mixture until it resembles coarse crumbs.
3. In a small bowl, whisk together the egg yolk and ice water. Add this mixture to the flour mixture and mix until the dough just comes together.
4. Turn the dough out onto a lightly floured surface and knead for a few minutes, until it is smooth and elastic.
5. Form the dough into a ball, wrap it in plastic wrap, and refrigerate for at least 30 minutes.
6. Preheat the oven to 375 degrees F (190 degrees C).
7. Roll out the dough to 1/8-inch thickness. Cut the dough into 3-inch circles.
8. Using a 3-inch cannoli mold, press the dough into the mold and trim any excess dough.
9. Place the cannoli shells on a baking sheet lined with parchment paper.
10. Bake for 10-12 minutes, or until the shells are golden brown.
11. Let the shells cool completely before filling.

**Tips:**

* The dough can be made ahead of time and refrigerated for up to 3 days.
* If you don't have a cannoli mold, you can use a pastry bag fitted with a large round tip to pipe the dough into circles.
* The cannoli shells can be filled with a variety of fillings, such as ricotta cheese, chocolate, or custard.

**Hashtags:**

* #Cannoli
* #Italianpastry
* #dessert
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/Wq5aZCex)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top