Review Organic Crunchy Mix of Sprouting Beans, 10 Pounds - Non-GMO, Kosher, Non-Irradiated, Vegan, Raw, Dried, Bulk - Organic Green Peas, Organic Adzuki, ...

bluelion367

New member
Organic Crunchy Mix of Sprouting Beans, 10 Pounds - Non-GMO, Kosher, Non-Irradiated, Vegan, Raw, Dried, Bulk - Organic Green Peas, Organic Adzuki, ...

[Free Shipping]: (https://shorten.asia/mA5CB5ms)
** Hỗn hợp giòn hữu cơ của đậu nảy **

Bài viết này là về một sản phẩm có tên là "Hỗn hợp giòn hữu cơ của đậu nảy".Nó là một túi đậu khô 10 pound là không biến đổi gen, kosher, không được chiếu xạ, thuần chay và thô.Đậu là sự pha trộn của đậu xanh, đậu adzuki, đậu xanh và đậu lăng.

** Lợi ích của việc nảy mầm đậu **

Đậu nảy mầm là một cách tuyệt vời để tăng giá trị dinh dưỡng của chúng.Sprouting phá vỡ axit phytic trong đậu, giúp chúng dễ tiêu hóa và hấp thụ hơn.Sprouting cũng làm tăng lượng vitamin và khoáng chất trong đậu.

** Cách nảy mầm đậu **

Để nảy mầm đậu, bạn sẽ cần:

* Một cái lọ có nắp
* 1 chén đậu
* 2 cốc nước

1. Rửa sạch đậu và loại bỏ bất kỳ mảnh vụn nào.
2. Đặt đậu vào bình và đậy nắp bằng nước.
3. Để đậu ngâm trong 8-12 giờ.
4. Để ráo nước và rửa sạch chúng.
5. Đặt đậu trở lại vào bình và đậy nắp bằng nước.
6. Đặt lọ ở nơi ấm áp và để đậu mọc lên trong 3-5 ngày.
7. Một khi đậu đã mọc lên, hãy để ráo nước và rửa sạch chúng.
8. Lưu trữ các mầm trong tủ lạnh tối đa 5 ngày.

** Cách sử dụng đậu nảy mầm **

Đậu mọc lên có thể được sử dụng trong nhiều món ăn.Chúng có thể được thêm vào salad, súp, món hầm và cà ri.Chúng cũng có thể được sử dụng như một món ăn phụ hoặc như một món ăn nhẹ.

** hashtags **

* #giá đỗ
* #beans
* #nutrition
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/mA5CB5ms)
=======================================
**Organic Crunchy Mix of Sprouting Beans**

This article is about a product called "Organic Crunchy Mix of Sprouting Beans". It is a 10-pound bag of dried beans that are non-GMO, kosher, non-irradiated, vegan, and raw. The beans are a mix of green peas, adzuki beans, mung beans, and lentils.

**Benefits of Sprouting Beans**

Sprouting beans is a great way to increase their nutritional value. Sprouting breaks down the phytic acid in beans, which makes them easier to digest and absorb. Sprouting also increases the amount of vitamins and minerals in beans.

**How to Sprout Beans**

To sprout beans, you will need:

* A jar with a lid
* 1 cup of beans
* 2 cups of water

1. Rinse the beans and remove any debris.
2. Place the beans in the jar and cover with water.
3. Let the beans soak for 8-12 hours.
4. Drain the beans and rinse them well.
5. Place the beans back in the jar and cover with water.
6. Place the jar in a warm place and let the beans sprout for 3-5 days.
7. Once the beans have sprouted, drain them and rinse them well.
8. Store the sprouts in the refrigerator for up to 5 days.

**How to Use Sprouted Beans**

Sprouted beans can be used in a variety of dishes. They can be added to salads, soups, stews, and curries. They can also be used as a side dish or as a snack.

**Hashtags**

* #Sprouts
* #beans
* #nutrition
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/mA5CB5ms)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top