[Big Sales]: (https://shorten.asia/q4P2U8TA)
** Mẹ giấm rượu vang đỏ hữu cơ của mẹ với mẹ **
Bài viết này là sự hợp tác với Mẹ Trái đất, một công ty sản xuất giấm rượu vang đỏ hữu cơ với người mẹ.Các giấm được làm từ nho Cabernet hữu cơ tươi được ép và không được lọc và không được lọc.Nó có một hương vị phong phú, phức tạp, hoàn hảo để sử dụng trong nhiều món ăn.
** Lợi ích của giấm rượu vang đỏ hữu cơ của Mẹ **
* Được làm từ nho Cabernet hữu cơ tươi
* Chưa được khử trùng và chưa được lọc
* Hương vị phong phú, phức tạp
* Hoàn hảo để sử dụng trong nhiều món ăn khác nhau
** Cách sử dụng giấm rượu vang đỏ hữu cơ của mẹ **
Mẹ giấm rượu vang đỏ hữu cơ của mẹ có thể được sử dụng trong nhiều món ăn, cả ngọt và mặn.Dưới đây là một vài ý tưởng:
*** Nước sốt salad: ** Treo với nhau 1 muỗng canh giấm rượu vang đỏ hữu cơ của mẹ, 1 muỗng canh dầu ô liu và 1 muỗng cà phê mù tạt Dijon.Nêm muối và hạt tiêu cho nếm.
*** ướp: ** Kết hợp 1 chén giấm rượu vang đỏ hữu cơ của mẹ, 1 chén dầu ô liu và 1/2 cốc thảo mộc xắt nhỏ (như Basil, húng tây và hương thảo).Ướp thịt, cá hoặc rau trong vài giờ hoặc qua đêm.
*** Gà om: ** Đùi gà hoặc ngực màu nâu trong chảo.Thêm 1 chén giấm rượu vang đỏ hữu cơ của mẹ, 1 chén nước dùng gà và 1/2 chén hành nhỏ.Đun sôi, sau đó giảm nhiệt và đun nhỏ lửa trong 30 phút hoặc cho đến khi gà nấu qua.
** hashtags **
* #organicredwinevinegar
* #UnpasteurizedVinegar
* #unfilteredvinegar
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/q4P2U8TA)
=======================================
**Mother Earth Organic Red Wine Vinegar with the Mother**
This article is a collaboration with Mother Earth, a company that produces organic red wine vinegar with the mother. The vinegar is made from fresh-pressed organic Cabernet grapes and is unpasteurized and unfiltered. It has a rich, complex flavor that is perfect for use in a variety of dishes.
**Benefits of Mother Earth Organic Red Wine Vinegar**
* Made from fresh-pressed organic Cabernet grapes
* Unpasteurized and unfiltered
* Rich, complex flavor
* Perfect for use in a variety of dishes
**How to Use Mother Earth Organic Red Wine Vinegar**
Mother Earth Organic Red Wine Vinegar can be used in a variety of dishes, both sweet and savory. Here are a few ideas:
* **Salad dressing:** Whisk together 1 tablespoon of Mother Earth Organic Red Wine Vinegar, 1 tablespoon of olive oil, and 1 teaspoon of Dijon mustard. Season with salt and pepper to taste.
* **Marinade:** Combine 1 cup of Mother Earth Organic Red Wine Vinegar, 1 cup of olive oil, and 1/2 cup of chopped herbs (such as basil, thyme, and rosemary). Marinate meat, fish, or vegetables for several hours or overnight.
* **Braised chicken:** Brown chicken thighs or breasts in a skillet. Add 1 cup of Mother Earth Organic Red Wine Vinegar, 1 cup of chicken broth, and 1/2 cup of chopped onions. Bring to a boil, then reduce heat and simmer for 30 minutes or until chicken is cooked through.
**Hashtags**
* #organicredwinevinegar
* #UnpasteurizedVinegar
* #unfilteredvinegar
=======================================
[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/q4P2U8TA)