Review Michelada Shrub (6-pack) - Tart & spicy beer mixer 8oz

doanhuu.chien

New member
Michelada Shrub (6-pack) - Tart & spicy beer mixer 8oz

[Big Sales]: (https://shorten.asia/fbXccyx9)
** Cây bụi Michelada: Một máy trộn bia và bánh tart **

Michelada Shrub là một máy trộn bia và cay hoàn hảo cho mùa hè.Nó được làm với sự pha trộn của nước cốt chanh, ớt và gia vị, và nó được làm ngọt bằng mật hoa agave.Cây bụi Michelada rất dễ làm và đó là một cách tuyệt vời để thêm một chút nhiệt và hương vị cho bia tiếp theo của bạn.

## Cách làm cây bụi Michelada

Để làm cây bụi Michelada, bạn sẽ cần các thành phần sau:

* 1 cốc nước cốt chanh
* 1 ly nước
* 1/2 chén bột ớt
* 1/4 cốc mật hoa agave
* 1/4 chén muối
* 1/4 cốc hạt tiêu đen
* 1/4 cốc hạt rau mùi
* 1/4 cốc oregano khô

Hướng dẫn:

1. Trong một cái chảo lớn, kết hợp nước cốt chanh, nước, bột ớt, mật hoa agave, muối, hạt tiêu đen, hạt rau mùi và oregano.
2. Đun hỗn hợp vào đun sôi trên lửa vừa, thỉnh thoảng khuấy.
3. Giảm nhiệt xuống thấp và đun nhỏ lửa trong 15 phút hoặc cho đến khi các hương vị kết hợp.
4. Lấy chảo ra khỏi nhiệt và để nguội hoàn toàn.
5. Lọc hỗn hợp vào một bình hoặc chai sạch.
6. Lưu trữ cây bụi Michelada trong tủ lạnh tối đa 2 tuần.

## Cách sử dụng cây bụi Michelada

Cây bụi Michelada có thể được sử dụng để làm nhiều loại cocktail, bao gồm Micheladas, Palomas và Margaritas.Để tạo ra một Michelada, chỉ cần thêm 1 ounce cây bụi Michelada vào 12 ounce bia.Bạn cũng có thể thêm các thành phần khác vào Michelada của bạn, chẳng hạn như nước cốt chanh, muối và hạt tiêu.

Cây bụi Michelada cũng có thể được sử dụng làm nước ướp cho thịt nướng hoặc cá.Để làm một món ướp, chỉ cần kết hợp 1 chén cây bụi Michelada với 1 chén dầu ô liu, 1/2 chén nước cốt chanh và 1/4 chén nước tương.Ướp thịt hoặc cá của bạn trong hỗn hợp trong vài giờ hoặc qua đêm trước khi nướng.

## hashtags

* #Michelada
* #Bia
* #Cocktail
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/fbXccyx9)
=======================================
**Michelada Shrub: A Tart and Spicy Beer Mixer**

Michelada Shrub is a tart and spicy beer mixer that is perfect for summertime. It is made with a blend of lime juice, chili peppers, and spices, and it is sweetened with agave nectar. Michelada Shrub is easy to make and it is a great way to add a little bit of heat and flavor to your next beer.

## How to Make Michelada Shrub

To make Michelada Shrub, you will need the following ingredients:

* 1 cup lime juice
* 1 cup water
* 1/2 cup chili powder
* 1/4 cup agave nectar
* 1/4 cup salt
* 1/4 cup black peppercorns
* 1/4 cup coriander seeds
* 1/4 cup dried oregano

Instructions:

1. In a large saucepan, combine the lime juice, water, chili powder, agave nectar, salt, black peppercorns, coriander seeds, and oregano.
2. Bring the mixture to a boil over medium heat, stirring occasionally.
3. Reduce heat to low and simmer for 15 minutes, or until the flavors have combined.
4. Remove the saucepan from heat and let cool completely.
5. Strain the mixture into a clean jar or bottle.
6. Store the Michelada Shrub in the refrigerator for up to 2 weeks.

## How to Use Michelada Shrub

Michelada Shrub can be used to make a variety of cocktails, including Micheladas, Palomas, and Margaritas. To make a Michelada, simply add 1 ounce of Michelada Shrub to 12 ounces of beer. You can also add other ingredients to your Michelada, such as lime juice, salt, and pepper.

Michelada Shrub can also be used as a marinade for grilled meats or fish. To make a marinade, simply combine 1 cup of Michelada Shrub with 1 cup of olive oil, 1/2 cup of lime juice, and 1/4 cup of soy sauce. Marinate your meat or fish in the mixture for several hours or overnight before grilling.

## Hashtags

* #Michelada
* #Beer
* #Cocktail
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/fbXccyx9)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Multilogin Coupon 50%
gologin-free-tao-quan-ly-nhieu-tai-khoan-gmail-facebook-tiktok-khong-lo-bi-khoa
Proxy Free Forever

Latest posts

Proxy6 PERSONAL ANONYMOUS PROXY HTTPS/SOCKS5
Back
Top