Review Martabak Kacang Keju (Peanut/Cheese) - 8 Slices (Pack of 1)

phambaobao.thai

New member
Martabak Kacang Keju (Peanut/Cheese) - 8 Slices (Pack of 1)

[Free Shipping]: (https://shorten.asia/TED4ZwU8)
..

Martabak Kacang Keju là một món ăn nhẹ nổi tiếng của Indonesia được làm từ những chiếc bánh mỏng chứa đầy hỗn hợp đậu phộng, phô mai và đường.Nó thường được phục vụ với một bên của sữa đặc hoặc sốt sô cô la.Martabak Kacang Keju là một món ăn nhẹ ngon và thỏa mãn hoàn hảo cho bất kỳ dịp nào.

**Thành phần**

* 2 cốc bột mì đa dụng
* 1 muỗng cà phê bột nở
* 1/2 thìa cà phê muối
* 1 ly nước
* 1/2 chén dầu thực vật
* 1 cốc bơ đậu phộng
* 1 cốc phô mai mozzarella vụn
* 1/2 cốc sữa đặc hoặc sốt sô cô la

**Hướng dẫn**

1. Trong một bát lớn, đánh bột, bột nở và muối.
2. Thêm nước và dầu vào các thành phần khô và trộn cho đến khi một loại bột nhẵn.
3. Che bột bằng bọc nhựa và để nó nghỉ trong 30 phút.
4. Làm nóng trước một chảo lớn hoặc vỉ nướng trên lửa vừa.
5. Cuộn bột thành các vòng tròn mỏng.
6. Chải bánh kếp với dầu thực vật và nấu trong 2-3 phút mỗi bên, hoặc cho đến khi vàng nâu.
7. Trải bơ đậu phộng và phô mai trên bánh kếp.
8. Gấp bánh kếp làm đôi và nấu thêm một hoặc hai phút.
9. Phục vụ ngay với sữa đặc hoặc sốt sô cô la.

**Lời khuyên**

* Để làm bánh kếp trước thời hạn, bạn có thể nấu chúng và sau đó đóng băng chúng.Khi bạn đã sẵn sàng để ăn chúng, chỉ cần làm tan chúng và hâm nóng chúng trong lò nướng bánh.
* Martabak Kacang Keju cũng rất ngon với các chất độn khác, chẳng hạn như sô cô la, chuối hoặc Nutella.
* Hãy thoải mái thử nghiệm với các lớp phủ khác nhau, chẳng hạn như kem, trái cây hoặc các loại hạt.

** hashtags **

* #indonesianfood
* #Thức ăn đường phố
* #Đồ ăn vặt
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/TED4ZwU8)
=======================================
#MartabakKacangKeju #PeanutCheese #Martabak **Martabak Kacang Keju (Peanut/Cheese) - A Delicious Indonesian Snack**

Martabak Kacang Keju is a popular Indonesian snack made from thin pancakes filled with a mixture of peanuts, cheese, and sugar. It is often served with a side of condensed milk or chocolate sauce. Martabak Kacang Keju is a delicious and satisfying snack that is perfect for any occasion.

**Ingredients**

* 2 cups all-purpose flour
* 1 teaspoon baking powder
* 1/2 teaspoon salt
* 1 cup water
* 1/2 cup vegetable oil
* 1 cup peanut butter
* 1 cup shredded mozzarella cheese
* 1/2 cup condensed milk or chocolate sauce

**Instructions**

1. In a large bowl, whisk together the flour, baking powder, and salt.
2. Add the water and oil to the dry ingredients and mix until a smooth dough forms.
3. Cover the dough with plastic wrap and let it rest for 30 minutes.
4. Preheat a large skillet or griddle over medium heat.
5. Roll out the dough into thin circles.
6. Brush the pancakes with vegetable oil and cook for 2-3 minutes per side, or until golden brown.
7. Spread the peanut butter and cheese on the pancakes.
8. Fold the pancakes in half and cook for an additional minute or two.
9. Serve immediately with condensed milk or chocolate sauce.

**Tips**

* To make the pancakes ahead of time, you can cook them and then freeze them. When you're ready to eat them, simply thaw them and reheat them in a toaster oven.
* Martabak Kacang Keju is also delicious with other fillings, such as chocolate, banana, or nutella.
* Feel free to experiment with different toppings, such as whipped cream, fruit, or nuts.

**Hashtags**

* #indonesianfood
* #streetfood
* #snack
=======================================
[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/TED4ZwU8)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top