Review Lobo Pad Thai Stir-fry Sauce (Pack of 3)

doankhai.minh

New member
Lobo Pad Thai Stir-fry Sauce (Pack of 3)

[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/g2EPbT9F)
** LOBO PAD THAI XÂY DỰA: Một loại nước sốt ngon và dễ sử dụng cho Pad Thai **

Pad Thai là một món ăn phổ biến của Thái được làm bằng mì gạo, rau, đậu phụ và tôm.Nó thường được phục vụ với một loại nước sốt ngọt và rối.Lobo pad Thái xào nước sốt là một loại nước sốt ngon và dễ sử dụng, có thể được sử dụng để làm pad Thái tại nhà.Nước sốt được làm với sự pha trộn của các loại gia vị và các loại thảo mộc, bao gồm tỏi, gừng, me và nước mắm.Nó cũng không có gluten và thuần chay.

Để làm pad Thái với nước sốt xào Thái, bạn sẽ cần:

* 1 gói mì gạo
* 1 pound tôm, bóc vỏ và bị khử
* 1/2 chén rau quả
* 1/2 chén cà rốt xắt nhỏ
* 1/2 chén bắp cải xắt nhỏ
* 1/2 chén hành tây đỏ băm nhỏ
* 2 quả trứng
* 2 muỗng canh nước sốt lobo pad Thái
* 2 muỗng canh dầu thực vật
* 1 muỗng nước mắm
* 1 muỗng nước cốt chanh
* 1/2 muỗng cà phê đường
* 1/4 muỗng cà phê muối

Hướng dẫn:

1. Nấu mì gạo theo hướng dẫn gói.
2. Trong khi mì đang nấu, hãy làm nóng dầu trong một cái chảo lớn hoặc chảo trên lửa vừa.
3. Thêm tôm và nấu cho đến khi màu hồng và mờ đục.
4. Thêm các loại đậu, cà rốt, bắp cải và hành tây đỏ và nấu cho đến khi mềm.
5. Đánh trứng vào một cái bát và thêm chúng vào chảo.Lấy trứng cho đến khi nấu qua.
6. Thêm nước sốt lobo pad Thái, dầu thực vật, nước mắm, nước cốt chanh, đường và muối vào chảo và khuấy để kết hợp.
7. Thêm mì nấu chín vào chảo và khuấy lên áo.
8. Phục vụ ngay lập tức.

Lobo pad Thái xào nước sốt là một loại nước sốt ngon và dễ sử dụng, có thể được sử dụng để làm pad Thái tại nhà.Nó cũng không có gluten và thuần chay.

** Hashtags: **

* #pad Thái
* #Stirfry
* #Đồ ăn Thái
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/g2EPbT9F)
=======================================
**Lobo Pad Thai Stir-Fry Sauce: A Delicious and Easy-to-Use Sauce for Pad Thai**

Pad Thai is a popular Thai dish that is made with rice noodles, vegetables, tofu, and shrimp. It is often served with a sweet and tangy sauce. Lobo Pad Thai Stir-Fry Sauce is a delicious and easy-to-use sauce that can be used to make pad Thai at home. The sauce is made with a blend of spices and herbs, including garlic, ginger, tamarind, and fish sauce. It is also gluten-free and vegan.

To make pad Thai with Lobo Pad Thai Stir-Fry Sauce, you will need:

* 1 package of rice noodles
* 1 pound of shrimp, peeled and deveined
* 1/2 cup of bean sprouts
* 1/2 cup of chopped carrots
* 1/2 cup of chopped cabbage
* 1/2 cup of chopped red onion
* 2 eggs
* 2 tablespoons of Lobo Pad Thai Stir-Fry Sauce
* 2 tablespoons of vegetable oil
* 1 tablespoon of fish sauce
* 1 tablespoon of lime juice
* 1/2 teaspoon of sugar
* 1/4 teaspoon of salt

Instructions:

1. Cook the rice noodles according to the package directions.
2. While the noodles are cooking, heat the oil in a large skillet or wok over medium heat.
3. Add the shrimp and cook until pink and opaque.
4. Add the bean sprouts, carrots, cabbage, and red onion and cook until softened.
5. Beat the eggs in a bowl and add them to the skillet. Scramble the eggs until cooked through.
6. Add the Lobo Pad Thai Stir-Fry Sauce, vegetable oil, fish sauce, lime juice, sugar, and salt to the skillet and stir to combine.
7. Add the cooked noodles to the skillet and stir to coat.
8. Serve immediately.

Lobo Pad Thai Stir-Fry Sauce is a delicious and easy-to-use sauce that can be used to make pad Thai at home. It is also gluten-free and vegan.

**Hashtags:**

* #padthai
* #Stirfry
* #thaifood
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/g2EPbT9F)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top