Review Kee Wah Bakery White Lotus Seed Mooncake with 2 Yolks 雙黃白蓮蓉月餅

Kee Wah Bakery White Lotus Seed Mooncake with 2 Yolks 雙黃白蓮蓉月餅

[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/Jr267Je6)
** Kee Wah Bakery White Lotus Seed Mooncake với 2 lòng đỏ **

#MoonCake #ChinesEnewyear #Baking

Kee Wah Bakery là một tiệm bánh nổi tiếng ở Hồng Kông được biết đến với bánh quay.Chiếc bánh trăng hạt sen trắng của họ với 2 lòng đỏ là một chiếc bánh trung thu Quảng Đông cổ điển chứa đầy một hạt sen sen phong phú và kem và hai lòng đỏ vịt muối.Chiếc bánh trung thu sau đó được nướng đến sự hoàn hảo và có lớp vỏ hơi giòn.

Chiếc bánh trăng này là một món ăn ngon và truyền thống là hoàn hảo để tôn vinh năm mới của Trung Quốc.Đó cũng là một món quà tuyệt vời cho bạn bè và gia đình.

**Thành phần:**

* 2 cốc hạt sen
* 2 lòng đỏ vịt muối
* 1 chén bột mì đa dụng
* 1/2 cốc nước
* 1 muỗng cà phê bột nở
* 1 lòng đỏ trứng
* 1 muỗng sữa

**Hướng dẫn:**

1. Trong một bát lớn, kết hợp hỗn hợp hạt sen và lòng đỏ vịt muối.
2. Trong một bát riêng, đánh bột, nước, bột nở, lòng đỏ trứng và sữa.
3. Thêm các thành phần ướt vào các thành phần khô và trộn cho đến khi một loại bột hình thành.
4. Cuộn bột thành một vòng tròn và cắt ra 12 hình mặt trăng.
5. Đổ đầy mỗi bánh trung thu bằng bột sen và lòng đỏ vịt.
6. Gấp các cạnh của bột để bịt kín.
7
8. Để mặt trăng nguội hoàn toàn trước khi thưởng thức.
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/Jr267Je6)
=======================================
**Kee Wah Bakery White Lotus Seed Mooncake with 2 Yolks**

#MoonCake #ChinesEnewyear #Baking

Kee Wah Bakery is a popular bakery in Hong Kong that is known for its mooncakes. Their White Lotus Seed Mooncake with 2 Yolks is a classic Cantonese mooncake that is filled with a rich and creamy lotus seed paste and two salted duck yolks. The mooncake is then baked to perfection and has a slightly crispy crust.

This mooncake is a delicious and traditional treat that is perfect for celebrating Chinese New Year. It is also a great gift for friends and family.

**Ingredients:**

* 2 cups of lotus seed paste
* 2 salted duck yolks
* 1 cup of all-purpose flour
* 1/2 cup of water
* 1 teaspoon of baking powder
* 1 egg yolk
* 1 tablespoon of milk

**Instructions:**

1. In a large bowl, combine the lotus seed paste and the salted duck yolks.
2. In a separate bowl, whisk together the flour, water, baking powder, egg yolk, and milk.
3. Add the wet ingredients to the dry ingredients and mix until a dough forms.
4. Roll out the dough into a circle and cut out 12 mooncake shapes.
5. Fill each mooncake with the lotus seed paste and salted duck yolks.
6. Fold the edges of the dough over to seal the filling.
7. Bake the mooncakes in a preheated oven at 350 degrees Fahrenheit for 20-25 minutes, or until the crust is golden brown.
8. Let the mooncakes cool completely before enjoying.
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/Jr267Je6)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top