Review Granny Smith Green Apple - Wine Lovers Fruit Winemaking Kits

letuonghome

New member
Granny Smith Green Apple - Wine Lovers Fruit Winemaking Kits

[Big Sales]: (https://shorten.asia/BwkHW2rP)
** Granny Smith Green Apple Wine: Một loại rượu vang ngon và dễ làm **

Granny Smith Green Táo là một loại táo và sự đa dạng của quả táo hoàn hảo để làm rượu vang.Rượu này rất đơn giản để làm và chỉ cần một vài thành phần.Với một chút kiên nhẫn, bạn có thể thưởng thức rượu táo tự làm ngon của riêng bạn ngay lập tức.

**Thành phần**

* 5 pound Granny Smith Táo xanh
* 1 gallon nước
* 1 cốc đường
* 1 Gói rượu men
* 1 muỗng cà phê enzyme pectic
* 1 muỗng cà phê chất dinh dưỡng men

**Hướng dẫn**

1. Trong một nồi lớn, kết hợp táo, nước, đường, enzyme pectic và chất dinh dưỡng men.Đun sôi, sau đó giảm nhiệt và đun nhỏ lửa trong 15 phút.
2. Lấy nồi ra khỏi nhiệt và để nguội đến nhiệt độ phòng.
3. Lọc chất lỏng vào xô lên men sạch.Thêm men và khuấy để kết hợp.
4. Che xô bằng nắp và không khí vệ sinh.
5. Lên men rượu ở một nơi tối, mát trong 6-8 tuần.
6. Sau khi lên men hoàn thành, Rai rượu vào một carboy sạch.
7. Tuổi rượu trong 6-12 tháng trước khi đóng chai.
8. Thưởng thức!

**Lời khuyên**

* Hãy chắc chắn sử dụng táo tươi, chín cho hương vị tốt nhất.
* Nếu bạn không có một chậu đủ lớn để giữ tất cả các quả táo, bạn có thể chia một nửa và nấu táo thành hai đợt.
* Kiên nhẫn!Phải mất thời gian để rượu lên men và tuổi.
* Thử nghiệm với các hương vị khác nhau bằng cách thêm gia vị, thảo mộc hoặc trái cây vào rượu.

** hashtags **

* #homemadewine
* #AppleWine
* #FruitWine
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/BwkHW2rP)
=======================================
**Granny Smith Green Apple Wine: A Delicious and Easy-to-Make Wine**

Granny Smith green apples are a tart and crisp variety of apple that are perfect for making wine. This wine is simple to make and requires just a few ingredients. With a little patience, you can enjoy your own delicious homemade apple wine in no time.

**Ingredients**

* 5 pounds Granny Smith green apples, peeled, cored, and chopped
* 1 gallon water
* 1 cup sugar
* 1 package wine yeast
* 1 teaspoon pectic enzyme
* 1 teaspoon yeast nutrient

**Instructions**

1. In a large pot, combine the apples, water, sugar, pectic enzyme, and yeast nutrient. Bring to a boil, then reduce heat and simmer for 15 minutes.
2. Remove the pot from heat and let cool to room temperature.
3. Strain the liquid into a clean fermentation bucket. Add the yeast and stir to combine.
4. Cover the bucket with a sanitized lid and airlock.
5. Ferment the wine in a cool, dark place for 6-8 weeks.
6. After fermentation is complete, rack the wine into a clean carboy.
7. Age the wine for 6-12 months before bottling.
8. Enjoy!

**Tips**

* Be sure to use fresh, ripe apples for the best flavor.
* If you don't have a pot large enough to hold all of the apples, you can split the batch in half and cook the apples in two batches.
* Be patient! It takes time for the wine to ferment and age.
* Experiment with different flavors by adding spices, herbs, or fruits to the wine.

**Hashtags**

* #homemadewine
* #AppleWine
* #FruitWine
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/BwkHW2rP)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top