hoangsweetpea
New member
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/pSTjX7f4)
** Thành phần cao cấp để làm rượu DIY **
Tìm cách làm rượu ngon, chất lượng cao của riêng bạn ở nhà?Không tìm đâu xa hơn những thành phần cao cấp này!Với những thành phần này, bạn có thể tạo ra tới 30 chai rượu vang, hoàn hảo để chia sẻ với bạn bè và gia đình.
**Thành phần:**
* 5 gallon nước
* 5 pound nho nghiền nát
* 1 gói men rượu vang
* 1 muỗng cà phê enzyme pectic
* 1 muỗng cà phê kali metabisulphite
* 1/2 muỗng cà phê axit tartaric
* 1/4 muỗng cà phê chất dinh dưỡng men
**Hướng dẫn:**
1. Rửa và nghiền nát nho.
2. Thêm nho nghiền nát vào một nồi hoặc xô lớn.
3. Thêm nước và đun sôi.
4. Giảm nhiệt và đun nhỏ lửa trong 15 phút.
5. Hủy bỏ từ nhiệt và để nguội đến nhiệt độ phòng.
6. Thêm men rượu vang, enzyme pectic, metabisulphite kali, axit tartaric và chất dinh dưỡng nấm men đến làm mát.
7. Khuấy để kết hợp.
8. Đậy nắp phải bằng vải hoặc nắp sạch và để lên men trong 5-7 ngày.
9. Sau 5-7 ngày, phải sủi bọt và rượu sẽ có hương vị chua.Điều này có nghĩa là quá trình lên men đã hoàn thành.
10. Đưa rượu vào một thùng chứa sạch.
11. Tuổi rượu trong 6-12 tháng.
12. Thưởng thức!
** Hashtags: **
* #diywinemaking
* #homemadewine
* #Winemaking
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/pSTjX7f4)
=======================================
**Premium Ingredients for DIY Wine Making**
Looking to make your own delicious, high-quality wine at home? Look no further than these premium ingredients! With these ingredients, you can make up to 30 bottles of wine, perfect for sharing with friends and family.
**Ingredients:**
* 5 gallons of water
* 5 pounds of crushed grapes
* 1 package of wine yeast
* 1 teaspoon of pectic enzyme
* 1 teaspoon of potassium metabisulphite
* 1/2 teaspoon of tartaric acid
* 1/4 teaspoon of yeast nutrient
**Instructions:**
1. Wash and crush the grapes.
2. Add the crushed grapes to a large pot or bucket.
3. Add the water and bring to a boil.
4. Reduce heat and simmer for 15 minutes.
5. Remove from heat and let cool to room temperature.
6. Add the wine yeast, pectic enzyme, potassium metabisulphite, tartaric acid, and yeast nutrient to the cooled must.
7. Stir to combine.
8. Cover the must with a clean cloth or lid and let ferment for 5-7 days.
9. After 5-7 days, the must will be bubbling and the wine will have a sour taste. This means that the fermentation process is complete.
10. Rack the wine into a clean container.
11. Age the wine for 6-12 months.
12. Enjoy!
**Hashtags:**
* #diywinemaking
* #homemadewine
* #Winemaking
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/pSTjX7f4)