baokhanhmuffin
New member
[Big Sales]: (https://shorten.asia/trkuGBfw)
** Cookies của David ba bánh sô cô la 10 "**
Điều trị ngon miệng và suy đồi này là cách hoàn hảo để thỏa mãn chiếc răng ngọt ngào của bạn.Được làm bằng ba lớp bánh quy sô cô la chip, bánh pho mát và ganache sô cô la, chiếc bánh này chắc chắn sẽ làm hài lòng tất cả mọi người.Nó hoàn hảo cho một dịp đặc biệt hoặc chỉ là một niềm đam mê thông thường.
**Thành phần**
* 1 cốc bột mì đa dụng
* 1 muỗng cà phê baking soda
* 1/2 thìa cà phê muối
* 1 cốc (2 que) bơ không ướp muối, làm mềm
* 3/4 cốc đường hạt
* 3/4 cốc đường nâu đóng gói
* 1 muỗng cà phê chiết xuất vani
* 2 quả trứng lớn
* 1 cốc semisweet sô cô la chip
* 8 ounces kem phô mai, mềm
* 1/2 chén đường
* 1 muỗng cà phê chiết xuất vani
* 1/4 cốc kem nặng
* 6 ounces sô cô la đắng, băm nhỏ
**Hướng dẫn**
1. Làm nóng lò trước đến 350 độ F (175 độ C).Mỡ và bột một chảo lò xo 10 inch.
2. Trong một bát vừa, đánh bột, baking soda và muối.
3. Trong một bát lớn, kem cùng bơ, đường hạt và đường nâu cho đến khi nhẹ và mịn.Đánh trong trứng mỗi lần, sau đó khuấy trong vani.Thêm các thành phần khô vào các thành phần ướt và trộn cho đến khi kết hợp.Gấp trong các chip sô cô la.
4Để nguội hoàn toàn trong chảo.
5. Để làm cho bánh pho mát, hãy cùng nhau đánh phô mai và đường cho đến khi mịn.Đánh trong vani và kem nặng cho đến khi kết hợp.Gấp trong sô cô la xắt nhỏ.
6. Đổ bánh pho mát lên lớp cookie được làm mát và làm mịn phần trên.Làm lạnh trong ít nhất 4 giờ, hoặc qua đêm.
7. Để phục vụ, giải phóng chảo Springform và cắt bánh.Thưởng thức!
** hashtags **
* #bánh sô-cô-la
* #bánh pho mát
* #món tráng miệng
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/trkuGBfw)
=======================================
**David's Cookies Triple Chocolate Cheesecake 10"**
This delicious and decadent treat is the perfect way to satisfy your sweet tooth. Made with three layers of chocolate chip cookie, cheesecake, and chocolate ganache, this cake is sure to please everyone. It's perfect for a special occasion or just a casual indulgence.
**Ingredients**
* 1 cup all-purpose flour
* 1 teaspoon baking soda
* 1/2 teaspoon salt
* 1 cup (2 sticks) unsalted butter, softened
* 3/4 cup granulated sugar
* 3/4 cup packed light brown sugar
* 1 teaspoon vanilla extract
* 2 large eggs
* 1 cup semisweet chocolate chips
* 8 ounces cream cheese, softened
* 1/2 cup sugar
* 1 teaspoon vanilla extract
* 1/4 cup heavy cream
* 6 ounces bittersweet chocolate, chopped
**Instructions**
1. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour a 10-inch springform pan.
2. In a medium bowl, whisk together the flour, baking soda, and salt.
3. In a large bowl, cream together the butter, granulated sugar, and brown sugar until light and fluffy. Beat in the eggs one at a time, then stir in the vanilla. Add the dry ingredients to the wet ingredients and mix until just combined. Fold in the chocolate chips.
4. Pour the batter into the prepared pan and bake for 25-30 minutes, or until a toothpick inserted into the center comes out with just a few moist crumbs attached. Let cool completely in the pan.
5. To make the cheesecake filling, beat together the cream cheese and sugar until smooth. Beat in the vanilla and heavy cream until combined. Fold in the chopped chocolate.
6. Pour the cheesecake filling over the cooled cookie layer and smooth the top. Refrigerate for at least 4 hours, or overnight.
7. To serve, release the springform pan and slice the cake. Enjoy!
**Hashtags**
* #chocolatecake
* #cheesecake
* #dessert
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/trkuGBfw)