giakiet279
New member
## Cookie và Kate Apple Pancakes ##
**Thành phần**
* 1 cốc bột mì đa dụng
* 2 muỗng cà phê bột nở
* 1/2 muỗng cà phê đường
* 1/2 thìa cà phê muối
* 1 cốc sữa
* 1 quả trứng
* 1/4 cốc bơ tan chảy
* 1 quả táo lớn, bóc vỏ và nghiền
**Hướng dẫn**
1. Trong một bát lớn, đánh bột, bột nở, đường và muối.
2. Trong một bát riêng, đánh vào sữa, trứng và bơ tan chảy với nhau.
3. Thêm các thành phần ướt vào các thành phần khô và đánh cho đến khi chỉ kết hợp.Đừng vượt qua.
4. Gấp trong quả táo nghiền.
5. Đun nóng vỉ nướng nhẹ hoặc chảo rán trên lửa vừa.
6. Đổ 1/4 chén bột vào vỉ nướng nóng cho mỗi chiếc bánh.
7. Nấu trong 2-3 phút mỗi bên, hoặc cho đến khi vàng nâu.
8. Phục vụ ngay với các toppings yêu thích của bạn, chẳng hạn như bơ, xi -rô, trái cây hoặc kem đánh bông.
**Lời khuyên**
* Để đảm bảo bánh kếp của bạn được nấu chín suốt, chèn một cây tăm vào trung tâm của một.Nếu tăm ra sạch, bánh kếp đã được thực hiện.
* Nếu bạn không có vỉ nướng, bạn cũng có thể nấu bánh kếp trong chảo rán.Chỉ cần đảm bảo sử dụng thêm một chút dầu để bánh kếp không dính.
* Hãy thoải mái thêm toppings yêu thích của riêng bạn vào bánh kếp.Một số lựa chọn phổ biến bao gồm sô cô la chip, thịt xông khói hoặc các loại hạt.
** Dưới đây là 5 hashtag mà bạn có thể sử dụng cho bài viết này: **
* #bánh táo
* #CookieAndkate
* #Bữa sáng
* #easyrecipe
* #bánh xèo
=======================================
## Cookie and Kate Apple Pancakes ##
**Ingredients**
* 1 cup all-purpose flour
* 2 teaspoons baking powder
* 1/2 teaspoon sugar
* 1/2 teaspoon salt
* 1 cup milk
* 1 egg
* 1/4 cup melted butter
* 1 large apple, peeled and grated
**Instructions**
1. In a large bowl, whisk together the flour, baking powder, sugar, and salt.
2. In a separate bowl, whisk together the milk, egg, and melted butter.
3. Add the wet ingredients to the dry ingredients and whisk until just combined. Do not overmix.
4. Fold in the grated apple.
5. Heat a lightly oiled griddle or frying pan over medium heat.
6. Pour 1/4 cup of batter onto the hot griddle for each pancake.
7. Cook for 2-3 minutes per side, or until golden brown.
8. Serve immediately with your favorite toppings, such as butter, syrup, fruit, or whipped cream.
**Tips**
* To make sure your pancakes are cooked all the way through, insert a toothpick into the center of one. If the toothpick comes out clean, the pancakes are done.
* If you don't have a griddle, you can also cook the pancakes in a frying pan. Just make sure to use a little more oil so that the pancakes don't stick.
* Feel free to add your own favorite toppings to the pancakes. Some popular choices include chocolate chips, bacon, or nuts.
**Here are 5 hashtags that you can use for this article:**
* #applepancakes
* #CookieAndkate
* #Breakfast
* #easyrecipe
* #pancakes
**Thành phần**
* 1 cốc bột mì đa dụng
* 2 muỗng cà phê bột nở
* 1/2 muỗng cà phê đường
* 1/2 thìa cà phê muối
* 1 cốc sữa
* 1 quả trứng
* 1/4 cốc bơ tan chảy
* 1 quả táo lớn, bóc vỏ và nghiền
**Hướng dẫn**
1. Trong một bát lớn, đánh bột, bột nở, đường và muối.
2. Trong một bát riêng, đánh vào sữa, trứng và bơ tan chảy với nhau.
3. Thêm các thành phần ướt vào các thành phần khô và đánh cho đến khi chỉ kết hợp.Đừng vượt qua.
4. Gấp trong quả táo nghiền.
5. Đun nóng vỉ nướng nhẹ hoặc chảo rán trên lửa vừa.
6. Đổ 1/4 chén bột vào vỉ nướng nóng cho mỗi chiếc bánh.
7. Nấu trong 2-3 phút mỗi bên, hoặc cho đến khi vàng nâu.
8. Phục vụ ngay với các toppings yêu thích của bạn, chẳng hạn như bơ, xi -rô, trái cây hoặc kem đánh bông.
**Lời khuyên**
* Để đảm bảo bánh kếp của bạn được nấu chín suốt, chèn một cây tăm vào trung tâm của một.Nếu tăm ra sạch, bánh kếp đã được thực hiện.
* Nếu bạn không có vỉ nướng, bạn cũng có thể nấu bánh kếp trong chảo rán.Chỉ cần đảm bảo sử dụng thêm một chút dầu để bánh kếp không dính.
* Hãy thoải mái thêm toppings yêu thích của riêng bạn vào bánh kếp.Một số lựa chọn phổ biến bao gồm sô cô la chip, thịt xông khói hoặc các loại hạt.
** Dưới đây là 5 hashtag mà bạn có thể sử dụng cho bài viết này: **
* #bánh táo
* #CookieAndkate
* #Bữa sáng
* #easyrecipe
* #bánh xèo
=======================================
## Cookie and Kate Apple Pancakes ##
**Ingredients**
* 1 cup all-purpose flour
* 2 teaspoons baking powder
* 1/2 teaspoon sugar
* 1/2 teaspoon salt
* 1 cup milk
* 1 egg
* 1/4 cup melted butter
* 1 large apple, peeled and grated
**Instructions**
1. In a large bowl, whisk together the flour, baking powder, sugar, and salt.
2. In a separate bowl, whisk together the milk, egg, and melted butter.
3. Add the wet ingredients to the dry ingredients and whisk until just combined. Do not overmix.
4. Fold in the grated apple.
5. Heat a lightly oiled griddle or frying pan over medium heat.
6. Pour 1/4 cup of batter onto the hot griddle for each pancake.
7. Cook for 2-3 minutes per side, or until golden brown.
8. Serve immediately with your favorite toppings, such as butter, syrup, fruit, or whipped cream.
**Tips**
* To make sure your pancakes are cooked all the way through, insert a toothpick into the center of one. If the toothpick comes out clean, the pancakes are done.
* If you don't have a griddle, you can also cook the pancakes in a frying pan. Just make sure to use a little more oil so that the pancakes don't stick.
* Feel free to add your own favorite toppings to the pancakes. Some popular choices include chocolate chips, bacon, or nuts.
**Here are 5 hashtags that you can use for this article:**
* #applepancakes
* #CookieAndkate
* #Breakfast
* #easyrecipe
* #pancakes