Review Chicago Steak Ribeye Roast - Have a Taste of Delicious Prime Beef! – USDA Prime Dry Aged Bone-In Heart Rib Roast Beef (8-9 Lbs.) - Gourmet Food Ste...

dantampassword1

New member
Chicago Steak Ribeye Roast - Have a Taste of Delicious Prime Beef! – USDA Prime Dry Aged Bone-In Heart Rib Roast Beef (8-9 Lbs.) - Gourmet Food Ste...

[Big Sales]: (https://shorten.asia/R178z7A7)
** Chicago Steak Ribeyy Roast - Có một món thịt bò nguyên chất ngon! **

#food #Beef #Steak

Chicago Steak Ribeyy Roast này được làm bằng Ribeye xương khô của USDA Prime, được biết đến với hương vị phong phú, mạnh mẽ và dịu dàng.Nó hoàn hảo cho một dịp đặc biệt hoặc một bữa tối bình thường ở nhà.

Nướng được tẩm ướp với muối và hạt tiêu, sau đó rang đến mức hoàn hảo.Bít tết kết quả là ngon ngọt và hương vị, với một lớp vỏ ngon.Nó chắc chắn sẽ là một hit với gia đình và bạn bè của bạn.

Để thực hiện công thức này, bạn sẽ cần:

* 1 (8-9 lb) Ribeye rang
* Muối
* Hạt tiêu
* Dầu ô liu

Hướng dẫn:

1. Làm nóng lò trước 450 độ F (230 độ C).
2. Nêm món nướng với muối và hạt tiêu.
3. Đun nóng dầu ô liu trong chảo rang lớn trên lửa vừa cao.
4. Làm khô trong 5 phút mỗi bên, hoặc cho đến khi nâu.
5. Chuyển rang vào lò và nướng trong 20 phút mỗi pound, hoặc cho đến khi nấu chín đến độ mềm mong muốn của bạn.
6. Để nướng trong 10 phút trước khi cắt và phục vụ.

Thưởng thức!
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/R178z7A7)
=======================================
**Chicago Steak Ribeyy Roast - Have a Taste of Delicious Prime Beef!**

#food #Beef #Steak

This Chicago Steak Ribeyy Roast is made with USDA Prime dry-aged bone-in ribeye, which is known for its rich, beefy flavor and tenderness. It's perfect for a special occasion or a casual dinner at home.

The roast is simply seasoned with salt and pepper, then roasted to perfection. The resulting steak is juicy and flavorful, with a delicious crust. It's sure to be a hit with your family and friends.

To make this recipe, you'll need:

* 1 (8-9 lb) bone-in ribeye roast
* Salt
* Pepper
* Olive oil

Instructions:

1. Preheat oven to 450 degrees F (230 degrees C).
2. Season the roast with salt and pepper.
3. Heat the olive oil in a large roasting pan over medium-high heat.
4. Sear the roast for 5 minutes per side, or until browned.
5. Transfer the roast to the oven and roast for 20 minutes per pound, or until cooked to your desired doneness.
6. Let the roast rest for 10 minutes before slicing and serving.

Enjoy!
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/R178z7A7)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Multilogin Coupon 50%
gologin-free-tao-quan-ly-nhieu-tai-khoan-gmail-facebook-tiktok-khong-lo-bi-khoa
Proxy Free Forever

Latest posts

Proxy6 PERSONAL ANONYMOUS PROXY HTTPS/SOCKS5
Back
Top