Review CBC-1 - Yeast for Cask & Bottle Conditioning

phuocthienanna

New member
CBC-1 - Yeast for Cask & Bottle Conditioning

[Big Sales]: (https://shorten.asia/KFxe9PzF)
** B01MTOMMWM CBC -1 - Nấm men cho thùng & điều hòa chai **

** Hashtags: ** #Homebrewing #Beer #Fermentation

CBC-1 là một loại men Ale trung tính hoàn hảo cho thùng và điều hòa chai.Nó tạo ra một hương vị sạch sẽ, sắc nét với este thấp và phenol.CBC-1 cũng rất khoan dung với rượu và có thể được sử dụng để lên men các loại bia lên tới 10% ABV.

Để sử dụng CBC-1, chỉ cần bù nước men theo hướng dẫn gói và ném nó vào wort của bạn ở nhiệt độ 68-72 ° F.Lên men bia trong 7-10 ngày, sau đó làm hỏng nó trong 2-3 ngày.Khi bia bị sập lạnh, bạn có thể keg nó hoặc đóng chai.

Nếu bạn đang đóng chai bia của mình, hãy chắc chắn thêm một giải pháp đường mồi cho xô đóng chai trước khi thêm bia.Điều này sẽ giúp cacbonat bia.Sau khi bia được đóng chai, nó sẽ cần phải được già trong 2-4 tuần trước khi nó sẵn sàng để uống.

CBC-1 là một loại men tuyệt vời để sản xuất thùng chất lượng cao và bia có điều hòa chai.Nó rất dễ sử dụng và tạo ra kết quả nhất quán.Nếu bạn đang tìm kiếm một loại men Ale trung tính hoàn hảo cho thùng và điều hòa chai, thì CBC-1 là một lựa chọn tuyệt vời.
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/KFxe9PzF)
=======================================
**B01mtommwm CBC-1 - Yeast for Cask & Bottle Conditioning**

**Hashtags:** #Homebrewing #Beer #Fermentation

CBC-1 is a neutral ale yeast that is perfect for cask and bottle conditioning. It produces a clean, crisp flavor with low esters and phenols. CBC-1 is also very tolerant of alcohol and can be used to ferment beers up to 10% ABV.

To use CBC-1, simply rehydrate the yeast according to the package directions and pitch it into your wort at a temperature of 68-72°F. Ferment the beer for 7-10 days, then cold crash it for 2-3 days. Once the beer is cold crashed, you can either keg it or bottle it.

If you are bottling your beer, be sure to add a priming sugar solution to the bottling bucket before adding the beer. This will help to carbonate the beer. Once the beer is bottled, it will need to be aged for 2-4 weeks before it is ready to drink.

CBC-1 is a great yeast for producing high-quality cask and bottle conditioned beers. It is easy to use and produces consistent results. If you are looking for a neutral ale yeast that is perfect for cask and bottle conditioning, then CBC-1 is a great option.
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/KFxe9PzF)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top