Review Carlo’s Cake Boss Strawberry Rainbow Cake, Small 6” Size - Serves 6 to 8 - Birthday Cakes and Treats for Delivery - Ideal Gift for Women, Men and K...

huemypian

New member
Carlo’s Cake Boss Strawberry Rainbow Cake, Small 6” Size - Serves 6 to 8 - Birthday Cakes and Treats for Delivery - Ideal Gift for Women, Men and K...

[Free Shipping]: (https://shorten.asia/D6Qxhmz5)
** Cake Carlo's Boss Strawberry Rainbow Cake **

#RainbowCake #cake #birthdaycake

Bánh Rainbow Bánh cầu vồng của Carlo Boss là một chiếc bánh ngon và đầy màu sắc hoàn hảo cho bất kỳ dịp nào.Bánh này được làm bằng các lớp bánh vani ẩm, làm đầy dâu tây và phủ sương cầu vồng.Nó được đứng đầu với một miếng ganache sô cô la trắng và rắc cầu vồng.Bánh này chắc chắn sẽ là một hit tại bữa tiệc tiếp theo hoặc lễ kỷ niệm của bạn.

**Thành phần:**

* 1 cốc (2 que) bơ không ướp muối, làm mềm
* 1 3/4 cốc đường
* 3 quả trứng lớn
* 2 lòng đỏ trứng
* 1 muỗng cà phê chiết xuất vani
* 2 1/4 chén bột mì đa dụng
* 3/4 cốc bột ca cao không đường
* 1 1/2 muỗng cà phê bột nở
* 1 muỗng cà phê baking soda
* 1 muỗng cà phê muối
* 1 cốc sữa
* 1 cốc nước sôi
* 1 cốc bảo quản dâu tây
* Rainbow rắc, để trang trí

**Hướng dẫn:**

1. Làm nóng lò trước đến 350 độ F (175 độ C).Mỡ và bột hai chảo bánh tròn 9 inch.
2. Trong một bát lớn, kem cùng bơ và đường cho đến khi nhẹ và mịn.Đánh trong trứng mỗi lần, sau đó khuấy trong lòng đỏ trứng và chiết xuất vani.
3. Trong một bát riêng, đánh bột, bột ca cao, bột nở, baking soda và muối.
4. Thêm các thành phần khô vào các thành phần ướt xen kẽ với sữa, bắt đầu và kết thúc bằng các thành phần khô.Khuấy trong nước sôi cho đến khi chỉ kết hợp.
5. Chia bột giữa chảo bánh đã chuẩn bị và nướng trong 25-30 phút, hoặc cho đến khi một cây tăm được chèn vào trung tâm sẽ sạch sẽ.
6. Để bánh nguội hoàn toàn trong chảo trước khi phủ sương.
7. Để làm mờ, đánh nhau với bơ, phô mai kem và chiết xuất vani cho đến khi mịn.Dần dần thêm đường bột, đánh cho đến khi các đỉnh cứng hình thành.
8. Frost những chiếc bánh được làm mát với sương giá.Trải các loại dâu tây bảo quản trên lớp bánh dưới và trên cùng với lớp thứ hai.Trang trí với rắc cầu vồng.

**Lời khuyên:**

* Để làm cho bánh ẩm hơn, nướng chúng trong bồn nước.Để làm điều này, đặt chảo bánh vào một cái chảo rang lớn và đổ đầy chảo với khoảng 1 inch nước.Nướng bánh theo chỉ dẫn.
* Nếu bạn không có túi đường ống, bạn có thể sử dụng túi zip-top để ống phủ sương.Chỉ cần đổ đầy túi bằng phủ sương, cắt ra một góc và đặt lớp phủ mờ vào bánh.
* Bạn cũng có thể sử dụng các loại rắc màu khác nhau để trang trí bánh.Chỉ cần chắc chắn sử dụng rắc thực phẩm.

**Thưởng thức!**
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/D6Qxhmz5)
=======================================
**Carlo's Cake Boss Strawberry Rainbow Cake**

#RainbowCake #cake #birthdaycake

Carlo's Cake Boss Strawberry Rainbow Cake is a delicious and colorful cake that is perfect for any occasion. This cake is made with layers of moist vanilla cake, strawberry filling, and rainbow frosting. It is topped with a white chocolate ganache drip and rainbow sprinkles. This cake is sure to be a hit at your next party or celebration.

**Ingredients:**

* 1 cup (2 sticks) unsalted butter, softened
* 1 3/4 cups sugar
* 3 large eggs
* 2 egg yolks
* 1 teaspoon vanilla extract
* 2 1/4 cups all-purpose flour
* 3/4 cup unsweetened cocoa powder
* 1 1/2 teaspoons baking powder
* 1 teaspoon baking soda
* 1 teaspoon salt
* 1 cup milk
* 1 cup boiling water
* 1 cup strawberry preserves
* Rainbow sprinkles, for decoration

**Instructions:**

1. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour two 9-inch round cake pans.
2. In a large bowl, cream together the butter and sugar until light and fluffy. Beat in the eggs one at a time, then stir in the egg yolks and vanilla extract.
3. In a separate bowl, whisk together the flour, cocoa powder, baking powder, baking soda, and salt.
4. Add the dry ingredients to the wet ingredients alternately with the milk, beginning and ending with the dry ingredients. Stir in the boiling water until just combined.
5. Divide the batter between the prepared cake pans and bake for 25-30 minutes, or until a toothpick inserted into the center comes out clean.
6. Let the cakes cool completely in the pans before frosting.
7. To make the frosting, beat together the butter, cream cheese, and vanilla extract until smooth. Gradually add the powdered sugar, beating until stiff peaks form.
8. Frost the cooled cakes with the frosting. Spread the strawberry preserves on the bottom layer of cake and top with the second layer. Decorate with rainbow sprinkles.

**Tips:**

* To make the cakes more moist, bake them in a water bath. To do this, place the cake pans in a large roasting pan and fill the pan with about 1 inch of water. Bake the cakes as directed.
* If you don't have a piping bag, you can use a zip-top bag to pipe the frosting. Just fill the bag with frosting, snip off a corner, and pipe the frosting onto the cake.
* You can also use different colored sprinkles to decorate the cake. Just be sure to use food-grade sprinkles.

**Enjoy!**
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/D6Qxhmz5)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top