Review Cajun Style Pickled Quail Eggs - Gallon

phanthree

New member
Cajun Style Pickled Quail Eggs - Gallon

[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/YJsdKj8d)
** Phong cách Cajun trứng chim cút ngâm **

[Hình ảnh của trứng chim cút kiểu Cajun]

Trứng chim cút kiểu Cajun là một món ăn nhẹ hoặc món ăn ngon và dễ làm.Chúng cũng là một cách tuyệt vời để sử dụng thêm trứng chim cút.

Để làm trứng cút pickled kiểu cajun, bạn sẽ cần:

* 1 tá trứng chim cút
* 1 gallon nước
* 1 chén giấm trắng
* 1 cốc đường
* 1 muỗng canh muối
* 1 muỗng cà phê hạt tiêu đen
* 1 muỗng cà phê hạt tiêu cayenne
* 1 Bay Leaf

Hướng dẫn:

1. Mang nước, giấm, đường, muối, hạt tiêu, hạt tiêu cayenne và lá nguyệt quế đun sôi trong một nồi lớn.
2. Giảm nhiệt xuống thấp và đun nhỏ lửa trong 5 phút.
3. Cẩn thận thêm trứng cút vào nồi.
4. Đun sôi nồi, sau đó giảm nhiệt xuống thấp và đun nhỏ lửa trong 15 phút.
5. Lấy nồi ra khỏi nhiệt và để nguội hoàn toàn.
6. Sau khi nồi nguội, phủ và làm lạnh trứng cút trong ít nhất 24 giờ trước khi ăn.

Trứng chim cút kiểu Cajun có thể được lưu trữ trong tủ lạnh trong tối đa 2 tuần.

** Hashtags: **

* #trứng cút
* #Trứng muối
* #cajunfood
=======================================
[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/YJsdKj8d)
=======================================
**Cajun Style Pickled Quail Eggs**

[Image of Cajun Style Pickled Quail Eggs]

Cajun-style pickled quail eggs are a delicious and easy-to-make snack or appetizer. They are also a great way to use up extra quail eggs.

To make Cajun-style pickled quail eggs, you will need:

* 1 dozen quail eggs
* 1 gallon of water
* 1 cup of white vinegar
* 1 cup of sugar
* 1 tablespoon of salt
* 1 teaspoon of black peppercorns
* 1 teaspoon of cayenne pepper
* 1 bay leaf

Instructions:

1. Bring the water, vinegar, sugar, salt, peppercorns, cayenne pepper, and bay leaf to a boil in a large pot.
2. Reduce heat to low and simmer for 5 minutes.
3. Carefully add the quail eggs to the pot.
4. Bring the pot back to a boil, then reduce heat to low and simmer for 15 minutes.
5. Remove the pot from heat and let cool completely.
6. Once the pot is cool, cover and refrigerate the quail eggs for at least 24 hours before eating.

Cajun-style pickled quail eggs can be stored in the refrigerator for up to 2 weeks.

**Hashtags:**

* #quaileggs
* #Pickledeggs
* #cajunfood
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/YJsdKj8d)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top