[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/8Bxss9S6)
** Bánh quy sữa mẹ làm bằng sản xuất bia và yến mạch hữu cơ **
[Hình ảnh của một đĩa bánh quy sữa mẹ]
**Thành phần**
* 1 cốc bột hạnh nhân
* 1 chén bột yến mạch
* 1/2 chén men bia
* 1/2 cốc xi -rô cây phong
* 1/4 chén dầu dừa, tan chảy
* 1 quả trứng
* 1 muỗng cà phê chiết xuất vani
* 1/2 thìa cà phê muối
* Sữa mẹ, khi cần thiết
**Hướng dẫn**
1. Làm nóng lò trước đến 350 độ F (175 độ C).
2. Dòng một tấm nướng bằng giấy da.
3. Trong một bát lớn, kết hợp bột hạnh nhân, bột yến mạch, men bia, xi -rô cây phong, dầu dừa, trứng, chiết xuất vani và muối.
4. Khuấy đủ sữa mẹ cho đến khi bột kết hợp với nhau và tạo thành một quả bóng.
5. Cuộn bột ra trên một bề mặt bột nhẹ đến độ dày 1/2 inch.
6. Cắt cookie bằng máy cắt cookie và đặt chúng lên tấm nướng đã chuẩn bị.
7. Nướng trong 10-12 phút, hoặc cho đến khi các cạnh có màu nâu vàng.
8. Để nguội hoàn toàn trên tấm nướng trước khi chuyển sang giá dây để nguội hoàn toàn.
**Lời khuyên**
* Nếu bột quá khô, hãy thêm một chút sữa mẹ.
* Nếu bột quá dính, thêm một ít bột hạnh nhân hoặc bột yến mạch.
* Các cookie sẽ luôn tươi tối đa 3 ngày ở nhiệt độ phòng hoặc tối đa 2 tuần trong tủ lạnh.
** hashtags **
* #BREASTMILKCOOKIES
* # BrewersyEastCookies
* #organicoatcookies
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/8Bxss9S6)
=======================================
**Breast Milk Cookies Made with Brewers Yeast & Organic Oats**
[Image of a plate of breast milk cookies]
**Ingredients**
* 1 cup almond flour
* 1 cup oat flour
* 1/2 cup brewers yeast
* 1/2 cup maple syrup
* 1/4 cup coconut oil, melted
* 1 egg
* 1 teaspoon vanilla extract
* 1/2 teaspoon salt
* Breast milk, as needed
**Instructions**
1. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
2. Line a baking sheet with parchment paper.
3. In a large bowl, combine the almond flour, oat flour, brewers yeast, maple syrup, coconut oil, egg, vanilla extract, and salt.
4. Stir in enough breast milk until the dough comes together and forms a ball.
5. Roll the dough out on a lightly floured surface to 1/2-inch thickness.
6. Cut out the cookies using a cookie cutter and place them on the prepared baking sheet.
7. Bake for 10-12 minutes, or until the edges are golden brown.
8. Let cool completely on the baking sheet before transferring to a wire rack to cool completely.
**Tips**
* If the dough is too dry, add a little more breast milk.
* If the dough is too sticky, add a little more almond flour or oat flour.
* The cookies will stay fresh for up to 3 days at room temperature or up to 2 weeks in the refrigerator.
**Hashtags**
* #BREASTMILKCOOKIES
* # brewersyeastcookies
* #organicoatcookies
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/8Bxss9S6)