Review Bibimmyeon Jjolmyeon Bibim Spicy Cold Chewy Noodles NOT Fried Noodle Real Ramen,Korean Food (8EA)

crazygorilla949

New member
Bibimmyeon Jjolmyeon Bibim Spicy Cold Chewy Noodles NOT Fried Noodle Real Ramen,Korean Food (8EA)

[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/U5FbcBbX)
** Bibimmyeon Jjolmyeon: Một món mì Hàn Quốc ngon và cay **

Bibimmyeon Jjolmyeon là một món mì nổi tiếng của Hàn Quốc được làm bằng mì nhai, rau và nước sốt cay.Nó thường được phục vụ lạnh, nhưng cũng có thể được thưởng thức ấm áp.Bibimmyeon là một món ăn đa năng có thể được tùy chỉnh theo ý thích của bạn.Bạn có thể thêm hoặc loại bỏ rau, hoặc sử dụng các loại mì hoặc nước sốt khác nhau.

**Thành phần**

* 1 Gói mì bibimmyeon (hoặc loại mì yêu thích của bạn)
* 1/2 chén dầu thực vật
* 1/2 chén nước tương
* 1/4 cốc giấm gạo
* 1/4 cốc Gochujang (Hàn ớt đỏ Hàn Quốc)
* 1/4 cốc mật ong
* 1/4 cốc hành lá xắt nhỏ
* 1/4 chén dưa chuột băm nhỏ
* 1/4 cốc cà rốt vụn
* 1/4 cốc bánh đậu
* 1 quả trứng luộc, thái lát

**Hướng dẫn**

1. Trong một nồi lớn, hãy đun sôi 4 lít nước.Thêm mì và nấu theo hướng dẫn gói.Để ráo mì và rửa sạch chúng bằng nước lạnh.
2. Trong một bát lớn, kết hợp nước tương, giấm gạo, gochujang, mật ong và dầu thực vật.Đánh giá cho đến khi các thành phần được kết hợp tốt.
3. Thêm mì, rau và trứng vào bát.Ném vào áo khoác.
4. Phục vụ ngay lập tức, hoặc thư giãn cho sau này.

**Lời khuyên**

* Bibimmyeon thường được phục vụ với một bên của kim chi.
* Nếu bạn không có Gochujang, bạn có thể sử dụng bột ớt Hàn Quốc hoặc hạt tiêu cayenne.
* Bạn cũng có thể thêm các loại rau khác vào bibimmyeon, chẳng hạn như bắp cải vụn, rau bina hoặc ớt chuông.
* Bibimmyeon là một món ăn tuyệt vời để làm trước thời hạn.Nó có thể được lưu trữ trong tủ lạnh trong tối đa 3 ngày.

** hashtags **

* #koreanfood
* #Mì
* #thực phẩm cay
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/U5FbcBbX)
=======================================
**Bibimmyeon Jjolmyeon: A Delicious and Spicy Korean Noodle Dish**

Bibimmyeon jjolmyeon is a popular Korean noodle dish made with chewy noodles, vegetables, and a spicy sauce. It is often served cold, but can also be enjoyed warm. Bibimmyeon is a versatile dish that can be customized to your liking. You can add or remove vegetables, or use different types of noodles or sauce.

**Ingredients**

* 1 package bibimmyeon noodles (or your favorite type of noodles)
* 1/2 cup vegetable oil
* 1/2 cup soy sauce
* 1/4 cup rice vinegar
* 1/4 cup gochujang (Korean red pepper paste)
* 1/4 cup honey
* 1/4 cup chopped green onions
* 1/4 cup chopped cucumber
* 1/4 cup shredded carrots
* 1/4 cup bean sprouts
* 1 hard-boiled egg, sliced

**Instructions**

1. In a large pot, bring 4 quarts of water to a boil. Add the noodles and cook according to the package directions. Drain the noodles and rinse them with cold water.
2. In a large bowl, combine the soy sauce, rice vinegar, gochujang, honey, and vegetable oil. Whisk until the ingredients are well combined.
3. Add the noodles, vegetables, and egg to the bowl. Toss to coat.
4. Serve immediately, or chill for later.

**Tips**

* Bibimmyeon is often served with a side of kimchi.
* If you don't have gochujang, you can use Korean chili powder or cayenne pepper instead.
* You can also add other vegetables to bibimmyeon, such as shredded cabbage, spinach, or bell peppers.
* Bibimmyeon is a great dish to make ahead of time. It can be stored in the refrigerator for up to 3 days.

**Hashtags**

* #koreanfood
* #noodles
* #SpicyFood
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/U5FbcBbX)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top