Review Beef Wellington, 2 count, 8 oz each from Kansas City Steaks

hohiep.hoa

New member
Beef Wellington, 2 count, 8 oz each from Kansas City Steaks

[Big Sales]: (https://shorten.asia/T1AnxsGt)
** Thịt bò Wellington: Một bữa ăn ngon và sang trọng **

Beef Wellington là một món ăn cổ điển chắc chắn sẽ gây ấn tượng với khách của bạn.Nó là sự kết hợp của thịt thăn thịt bò mềm, duxelles phong phú và bánh phồng bong tróc, tất cả được bọc trong một lớp vỏ nâu vàng.Món ăn này là hoàn hảo cho một dịp đặc biệt hoặc một bữa tối lãng mạn ở nhà.

### Thành phần

* 1 (2 pound) thịt thăn thịt bò, được cắt tỉa
* 1 muỗng canh dầu ô liu
* 1 muỗng bơ
* 1 hẹ, băm nhỏ
* 2 tép tỏi, băm nhỏ
* 1/2 chén nấm xắt nhỏ
* 1/4 cốc rau mùi tây băm nhỏ
* 1 muỗng cà phê muối
* 1/2 muỗng cà phê hạt tiêu đen
* 1 tấm bánh phồng, tan băng
* 1 lòng đỏ trứng
* 1 muỗng canh nước

### Hướng dẫn

1. Làm nóng lò trước 400 độ F (200 độ C).
2. Trong một chảo lớn, làm nóng dầu ô liu và bơ trên lửa vừa.Thêm hẹ và tỏi và nấu cho đến khi mềm, khoảng 5 phút.Thêm nấm và nấu cho đến khi nâu, khoảng 5 phút nữa.Khuấy trong rau mùi tây, muối và hạt tiêu.Hủy bỏ từ nhiệt và để nguội một chút.
3. Đặt thịt thăn thịt bò lên thớt và nêm muối và hạt tiêu.Trải các duxelles đều trên thịt bò.Cuộn thịt bò và buộc với dây bện bếp.
4. Đặt bánh phồng lên một bề mặt bột nhẹ.Lăn ra bánh ngọt đến một hình vuông 12 inch.Đặt thịt bò Wellington ở trung tâm của bánh ngọt.Gấp các cạnh của bánh ngọt trên thịt bò và uốn để niêm phong.
5. Trong một bát nhỏ, đánh vào lòng đỏ trứng và nước.Chải sữa rửa trứng trên bánh ngọt.
6. Nướng thịt bò Wellington trong 45-50 phút, hoặc cho đến khi bánh ngọt có màu nâu vàng và thịt bò được nấu chín cho độ mềm mong muốn của bạn.Để yên trong 10 phút trước khi cắt và phục vụ.

### hashtags

* #Thịt bò Wellington
* #thăn bò
* #PuffPastry
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/T1AnxsGt)
=======================================
**Beef Wellington: A Delicious and Luxurious Meal**

Beef Wellington is a classic dish that is sure to impress your guests. It is a combination of tender beef tenderloin, rich duxelles, and flaky puff pastry, all wrapped in a golden brown crust. This dish is perfect for a special occasion or a romantic dinner at home.

### Ingredients

* 1 (2-pound) beef tenderloin, trimmed
* 1 tablespoon olive oil
* 1 tablespoon butter
* 1 shallot, minced
* 2 cloves garlic, minced
* 1/2 cup chopped mushrooms
* 1/4 cup chopped parsley
* 1 teaspoon salt
* 1/2 teaspoon black pepper
* 1 sheet puff pastry, thawed
* 1 egg yolk
* 1 tablespoon water

### Instructions

1. Preheat oven to 400 degrees F (200 degrees C).
2. In a large skillet, heat the olive oil and butter over medium heat. Add the shallot and garlic and cook until softened, about 5 minutes. Add the mushrooms and cook until browned, about 5 minutes more. Stir in the parsley, salt, and pepper. Remove from heat and let cool slightly.
3. Place the beef tenderloin on a cutting board and season with salt and pepper. Spread the duxelles evenly over the beef. Roll up the beef and tie with kitchen twine.
4. Place the puff pastry on a lightly floured surface. Roll out the pastry to a 12-inch square. Place the beef Wellington in the center of the pastry. Fold the edges of the pastry over the beef and crimp to seal.
5. In a small bowl, whisk together the egg yolk and water. Brush the egg wash over the pastry.
6. Bake the beef Wellington for 45-50 minutes, or until the pastry is golden brown and the beef is cooked to your desired doneness. Let rest for 10 minutes before slicing and serving.

### Hashtags

* #beefwellington
* #beeftenderloin
* #PuffPastry
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/T1AnxsGt)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top