Review Bays, English Muffins, 6 Count, 12 Oz

annhien288

New member
Bays, English Muffins, 6 Count, 12 Oz

[Free Shipping]: (https://shorten.asia/GzmZXUud)
** Buzzfeed Buffat English Copycat English **

**Thành phần**

* 1 1/2 chén bột mì đa dụng
* 1 muỗng cà phê đường
* 1 muỗng cà phê bột nở
* 1/2 thìa cà phê muối
* 1 cốc sữa
* 1 quả trứng
* 2 muỗng bơ tan chảy

**Hướng dẫn**

1. Lò nướng trước làm nóng đến 375 độ F (190 độ C).Mỡ một hộp muffin 12 cup.
2. Trong một bát lớn, đánh bột, đường, bột nở và muối.
3. Trong một bát riêng, đánh vào sữa, trứng và bơ tan chảy với nhau.
4. Thêm các thành phần ướt vào các thành phần khô và khuấy cho đến khi chỉ kết hợp.Đừng vượt qua.
5. Chia đều bột cho những chiếc cốc muffin đã chuẩn bị.
6. Nướng trong 10-12 phút, hoặc cho đến khi vàng nâu.
7. Để nguội trong hộp muffin trong vài phút trước khi chuyển sang giá dây để nguội hoàn toàn.

**Lời khuyên**

* Để làm trước, lưu trữ bánh nướng xốp trong một thùng chứa kín ở nhiệt độ phòng trong tối đa 3 ngày hoặc trong tủ lạnh trong tối đa 5 ngày.
* Để hâm nóng lại, bọc bánh nướng xốp trong khăn giấy và lò vi sóng trong 10-15 giây, hoặc cho đến khi được làm ấm qua.
* Những chiếc bánh nướng xốp này cũng tuyệt vời để đóng băng!Chỉ cần bọc chúng riêng lẻ trong bọc nhựa và đóng băng tối đa 3 tháng.Thẻ qua đêm trong tủ lạnh trước khi ăn.

** hashtags **

* #bánh nướng xốp kiểu Anh
* #bánh nướng xốp tiếng Anh tự chế
* #copycatenglishmuffins
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/GzmZXUud)
=======================================
**Buzzfeed Tasty's Copycat English Muffins**

**Ingredients**

* 1 1/2 cups all-purpose flour
* 1 teaspoon sugar
* 1 teaspoon baking powder
* 1/2 teaspoon salt
* 1 cup milk
* 1 egg
* 2 tablespoons melted butter

**Instructions**

1. Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C). Grease a 12-cup muffin tin.
2. In a large bowl, whisk together the flour, sugar, baking powder, and salt.
3. In a separate bowl, whisk together the milk, egg, and melted butter.
4. Add the wet ingredients to the dry ingredients and stir until just combined. Do not overmix.
5. Divide the batter evenly among the prepared muffin cups.
6. Bake for 10-12 minutes, or until golden brown.
7. Let cool in the muffin tin for a few minutes before transferring to a wire rack to cool completely.

**Tips**

* To make ahead, store the muffins in an airtight container at room temperature for up to 3 days, or in the refrigerator for up to 5 days.
* To reheat, wrap the muffins in a paper towel and microwave for 10-15 seconds, or until warmed through.
* These muffins are also great for freezing! Just wrap them individually in plastic wrap and freeze for up to 3 months. Thaw overnight in the refrigerator before eating.

**Hashtags**

* #Englishmuffins
* #homemadeEnglishmuffins
* #copycatenglishmuffins
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/GzmZXUud)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top