Review Bays Cinnamon Raisin English Muffins (12, 6 Ct Packages)

Bays Cinnamon Raisin English Muffins (12, 6 Ct Packages)

[Free Shipping]: (https://shorten.asia/7ZESA6Jv)
** Buzzfeed Bonescat Bays Cinnamon Raisin English Muffins **

**Thành phần:**

* 3 cốc bột mì đa dụng
* 2 muỗng cà phê bột nở
* 1 muỗng cà phê baking soda
* 1 muỗng cà phê muối
* 1 cốc đường hạt
* 1/2 cốc đường nâu đóng gói
* 1/2 cốc bơ không ướp muối, mềm
* 1 trứng lớn
* 1 muỗng cà phê chiết xuất vani
* 1 cốc sữa
* 1 cốc quả óc chó băm nhỏ
* 1 cốc nho khô

**Hướng dẫn:**

1. Lò nướng trước làm nóng đến 375 độ F (190 độ C).Mỡ và bột hộp muffin 12 cốc.
2. Trong một bát lớn, đánh bột với nhau, bột nở, baking soda và muối.
3. Trong một bát riêng, kem cùng bơ, đường hạt và đường nâu cho đến khi nhẹ và mịn.Đánh trong chiết xuất trứng và vani.
4. Thêm các thành phần khô vào các thành phần ướt xen kẽ với sữa, bắt đầu và kết thúc bằng các thành phần khô.Khuấy trong quả óc chó và nho khô.
5. Chia đều bột cho những chiếc cốc muffin đã chuẩn bị.
6. Nướng trong 15-20 phút, hoặc cho đến khi một cây tăm chèn vào trung tâm sẽ sạch sẽ.
7. Để nguội trong hộp thiếc trong vài phút trước khi chuyển sang giá dây để nguội hoàn toàn.

** Hashtags: **

* #bánh nướng xốp kiểu Anh
* #CinnamonRaisin
* #homemademuffins
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/7ZESA6Jv)
=======================================
**Buzzfeed Tasty's Copycat Bays Cinnamon Raisin English Muffins**

**Ingredients:**

* 3 cups all-purpose flour
* 2 teaspoons baking powder
* 1 teaspoon baking soda
* 1 teaspoon salt
* 1 cup granulated sugar
* 1/2 cup packed light brown sugar
* 1/2 cup unsalted butter, softened
* 1 large egg
* 1 teaspoon vanilla extract
* 1 cup milk
* 1 cup chopped walnuts
* 1 cup raisins

**Instructions:**

1. Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C). Grease and flour a 12-cup muffin tin.
2. In a large bowl, whisk together the flour, baking powder, baking soda, and salt.
3. In a separate bowl, cream together the butter, granulated sugar, and brown sugar until light and fluffy. Beat in the egg and vanilla extract.
4. Add the dry ingredients to the wet ingredients alternately with the milk, beginning and ending with the dry ingredients. Stir in the walnuts and raisins.
5. Divide the batter evenly among the prepared muffin cups.
6. Bake for 15-20 minutes, or until a toothpick inserted into the center comes out clean.
7. Let cool in the tin for a few minutes before transferring to a wire rack to cool completely.

**Hashtags:**

* #Englishmuffins
* #CinnamonRaisin
* #homemademuffins
=======================================
[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/7ZESA6Jv)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top