Review Bao Buns Pre-Cooked 24 Count Steamed Asian Buns Gwa Taiwanese Hamburger Bun 24 Count (Pack of 1)

leanjing

New member
Bao Buns Pre-Cooked 24 Count Steamed Asian Buns Gwa Taiwanese Hamburger Bun 24 Count (Pack of 1)

[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/THW412S8)
** GWA Đài Loan Bánh hamburger (24 đếm) - STEAMED, SOFT & AMP trước;Fluffy **

** Hashtags: ** #baobun #asianbun #SteamedBuns

**Giới thiệu:**

Gwa Đài Loan Bánh hamburger là một bổ sung ngon và linh hoạt cho bất kỳ bữa ăn nào.Chúng hoàn hảo cho bánh sandwich, bánh mì kẹp thịt, tacos hoặc bọc.Những chiếc bánh này được bán trước, vì vậy chúng đã sẵn sàng để ăn ngay từ gói.Chúng cũng mềm mại và mịn màng, với kết cấu hơi dai.

**Thành phần:**

* Bột đa năng
* Đường
* Bột nở
* Muối
* Sữa
* Dầu thực vật
* Men

**Hướng dẫn:**

1. Trong một bát lớn, đánh bột, đường, bột nở và muối.
2. Trong một bát riêng, đánh vào sữa, dầu thực vật và men.
3. Thêm các thành phần ướt vào các thành phần khô và trộn cho đến khi một loại bột hình thành.
4. Biến bột ra trên bề mặt bột và nhào trong 5-7 phút, cho đến khi mịn và đàn hồi.
5. Đặt bột vào một bát mỡ, phủ bằng bọc nhựa và để tăng ở nơi ấm áp trong 1 giờ hoặc cho đến khi tăng gấp đôi kích thước.
6. Đấm xuống bột và chia nó thành một nửa.Lăn ra mỗi nửa thành một vòng tròn 12 inch.
7. Cắt mỗi vòng tròn thành 6 nêm.
8. Đặt nêm trên một tấm nướng mỡ và để tăng thêm 30 phút nữa.
9. Làm nóng lò trước đến 375 độ F (190 độ C).
10. Nướng bánh trong 10-12 phút, cho đến khi vàng nâu.
11. Để nguội hoàn toàn trước khi phục vụ.

**Lời khuyên:**

* Để đảm bảo các bánh được nấu qua, chèn một tăm vào một trong số chúng.Nếu tăm đi ra sạch, các bánh đã được thực hiện.
* Nếu bạn không có thời gian để để những chiếc bánh nổi lên, bạn có thể nướng chúng ngay lập tức.Tuy nhiên, họ sẽ không mịn màng.
* Các bánh có thể được lưu trữ trong một thùng chứa kín ở nhiệt độ phòng trong tối đa 2 ngày.Chúng cũng có thể bị đóng băng trong tối đa 2 tháng.

**Thưởng thức!**
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/THW412S8)
=======================================
**GwA Taiwanese Hamburger Buns (24 Count) - Pre-Steamed, Soft & Fluffy**

**Hashtags:** #baobuns #asianbuns #SteamedBuns

**Introduction:**

GwA Taiwanese Hamburger Buns are a delicious and versatile addition to any meal. They're perfect for sandwiches, burgers, tacos, or wraps. These buns are pre-steamed, so they're ready to eat right out of the package. They're also soft and fluffy, with a slightly chewy texture.

**Ingredients:**

* All-purpose flour
* Sugar
* Baking powder
* Salt
* Milk
* Vegetable oil
* Yeast

**Instructions:**

1. In a large bowl, whisk together the flour, sugar, baking powder, and salt.
2. In a separate bowl, whisk together the milk, vegetable oil, and yeast.
3. Add the wet ingredients to the dry ingredients and mix until a dough forms.
4. Turn the dough out onto a floured surface and knead for 5-7 minutes, until smooth and elastic.
5. Place the dough in a greased bowl, cover with plastic wrap, and let rise in a warm place for 1 hour, or until doubled in size.
6. Punch down the dough and divide it in half. Roll out each half into a 12-inch circle.
7. Cut each circle into 6 wedges.
8. Place the wedges on a greased baking sheet and let rise for another 30 minutes.
9. Preheat the oven to 375 degrees F (190 degrees C).
10. Bake the buns for 10-12 minutes, until golden brown.
11. Let cool completely before serving.

**Tips:**

* To make sure the buns are cooked through, insert a toothpick into one of them. If the toothpick comes out clean, the buns are done.
* If you don't have time to let the buns rise, you can bake them straight away. However, they won't be as fluffy.
* The buns can be stored in an airtight container at room temperature for up to 2 days. They can also be frozen for up to 2 months.

**Enjoy!**
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/THW412S8)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top