Review Austin Homebrew Clone Recipe Pauwel Kwak Belgian Ale (18E) - MINI MASH

organicmouse948

New member
Austin Homebrew Clone Recipe Pauwel Kwak Belgian Ale (18E) - MINI MASH

[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/rEg4w7bq)
** Austin Homebrew Clone Recipe: Pauwel Kwak Bỉ Ale (18E) - Mini Mash **

** #Homebrewing #Beer #belgianale **

Pauwel Kwak là một Ale Bỉ được biết đến với chai độc đáo, có hình dạng như một chiếc ủng.Công thức này là một bản sao của Pauwel Kwak có thể được ủ bằng cách sử dụng một mash mini.

**Thành phần:**

* 5 lbs malt pilsner belgia
* 1 lb mạch nha lúa mì Bỉ
* 0,5 lbs malt caramunich
* 0,5 lbs đặc biệt b malt
* 0,5 lbs đường candi
* 1 oz Hallertau Mittelfrüh Hops (60 phút)
* 1 oz hoa bia vàng Styrian (10 phút)
* 1 oz Saaz Hops (0 phút)
* Wyeast 3787 Trappist Ale

**Hướng dẫn:**

1. Nhất các hạt ở 150 ° F trong 60 phút.
2. Làm nổi bật các hạt với nước 170 ° F để thu thập 6 gallon của Wort.
3. Đun sôi trong 90 phút, thêm hoa bia vào thời điểm sau:
* 60 phút: Hallertau Mittelfrüh Hops
* 10 phút: hoa bia vàng Styrian
* 0 phút: Saaz nhảy
4. Làm mát wort đến 70 ° F và ném men.
5. Lên men bia ở 68 ° F trong 2 tuần.
6. Chuyển bia vào thùng và carbonate sang 2,5 tập CO2.
7. Thưởng thức!

Công thức này sẽ tạo ra một loại bia Bỉ tương tự như Pauwel Kwak.Nó có một sự ngọt ngào với một sự ngọt ngào với một chút cay đắng từ hoa bia.Bia cũng hơi chua, là một đặc điểm của bia Bỉ.Bia này là hoàn hảo để thưởng thức vào một ngày mùa đông lạnh lẽo.
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/rEg4w7bq)
=======================================
**Austin Homebrew Clone Recipe: Pauwel Kwak Belgian Ale (18E) - Mini Mash**

**#homebrewing #Beer #belgianale**

Pauwel Kwak is a Belgian ale that is known for its unique bottle, which is shaped like a boot. This recipe is a clone of Pauwel Kwak that can be brewed using a mini mash.

**Ingredients:**

* 5 lbs Belgian pilsner malt
* 1 lb Belgian wheat malt
* 0.5 lbs CaraMunich malt
* 0.5 lbs Special B malt
* 0.5 lbs Candi sugar
* 1 oz Hallertau Mittelfrüh hops (60 minutes)
* 1 oz Styrian Goldings hops (10 minutes)
* 1 oz Saaz hops (0 minutes)
* Wyeast 3787 Trappist Ale yeast

**Instructions:**

1. Mash the grains at 150°F for 60 minutes.
2. Sparge the grains with 170°F water to collect 6 gallons of wort.
3. Boil the wort for 90 minutes, adding the hops at the following times:
* 60 minutes: Hallertau Mittelfrüh hops
* 10 minutes: Styrian Goldings hops
* 0 minutes: Saaz hops
4. Cool the wort to 70°F and pitch the yeast.
5. Ferment the beer at 68°F for 2 weeks.
6. Transfer the beer to a keg and carbonate to 2.5 volumes of CO2.
7. Enjoy!

This recipe will produce a Belgian ale that is similar to Pauwel Kwak. It has a malty sweetness with a touch of bitterness from the hops. The beer is also slightly tart, which is a characteristic of Belgian ales. This beer is perfect for enjoying on a cold winter day.
=======================================
[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/rEg4w7bq)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top