Review Austin Homebrew Clone Recipe Pauwel Kwak Belgian Ale (18E) - EXTRACT

huyvuphamkim

New member
Austin Homebrew Clone Recipe Pauwel Kwak Belgian Ale (18E) - EXTRACT

[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/DPhfgwn2)
** Austin Homebrew Clone Recipe: Pauwel Kwak Bỉ Ale (18e) **

** #Homebrewing #Beer #belgianale **

Pauwel Kwak là một Ale Bỉ được biết đến với chai độc đáo, có hình dạng như một chiếc ủng.Công thức này là một bản sao của Pauwel Kwak được làm bằng chiết xuất.Đó là một công thức tương đối dễ dàng để làm theo, và bia kết quả là ngon và sảng khoái.

**Thành phần**

* 5 gallon nước
* 3 pound chiết xuất mạch nha nhẹ
* 1 pound chiết xuất mạch nha tối
* 1 ounce đường candi Bỉ
* 1 ounce hoa bia Hallertau
* 1 ounce hoa bia Golding Styrian
* 1 muỗng cà phê chất dinh dưỡng men
* 1 gói men Ale Bỉ

**Hướng dẫn**

1. Đun 5 gallon nước đun sôi trong ấm đun nước của bạn.
2. Thêm chiết xuất mạch nha nhẹ, chiết xuất mạch nha tối và đường Candi Bỉ.
3. Đun sôi trong 60 phút, thêm hoa bia Hallertau vào đầu của đun sôi và hoa bia Golding Styrian ở cuối của sôi.
4. Sau khi đun sôi, làm mát wort đến 70 độ Fahrenheit.
5. Thêm chất dinh dưỡng men và men vào wort.
6. Lên men bia ở 68 độ Fahrenheit trong 2 tuần.
7. Sau khi lên men hoàn tất, chai bia và tuổi nó trong 2-3 tháng.

**Thưởng thức!**
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/DPhfgwn2)
=======================================
**Austin Homebrew Clone Recipe: Pauwel Kwak Belgian Ale (18E)**

**#homebrewing #Beer #belgianale**

Pauwel Kwak is a Belgian ale that is known for its unique bottle, which is shaped like a boot. This recipe is a clone of Pauwel Kwak that is made with extract. It is a relatively easy recipe to follow, and the resulting beer is delicious and refreshing.

**Ingredients**

* 5 gallons of water
* 3 pounds of light malt extract
* 1 pound of dark malt extract
* 1 ounce of Belgian candi sugar
* 1 ounce of Hallertau hops
* 1 ounce of Styrian Golding hops
* 1 teaspoon of yeast nutrient
* 1 packet of Belgian ale yeast

**Instructions**

1. Bring 5 gallons of water to a boil in your brew kettle.
2. Add the light malt extract, dark malt extract, and Belgian candi sugar.
3. Boil for 60 minutes, adding the Hallertau hops at the beginning of the boil and the Styrian Golding hops at the end of the boil.
4. After the boil, cool the wort to 70 degrees Fahrenheit.
5. Add the yeast nutrient and yeast to the wort.
6. Ferment the beer at 68 degrees Fahrenheit for 2 weeks.
7. After fermentation is complete, bottle the beer and age it for 2-3 months.

**Enjoy!**
=======================================
[Nhận Mã Giảm Giá]: (https://shorten.asia/DPhfgwn2)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top