Review Austin Homebrew Clone Recipe Bombshell Blonde (6B) - MINI MASH

nguyenvuglasses

New member
Austin Homebrew Clone Recipe Bombshell Blonde (6B) - MINI MASH

[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/FeuuakyQ)
** Austin Homebrew Clone Recipe: Bombshell Blonde (6b) - Mini Mash **

#Homebrewing #Beer #CraftBeer

Đây là một công thức nhân bản cho Ale Blonde Ale nổi tiếng từ Austin Homebrew.Đó là một loại bia tuyệt vời cho người mới bắt đầu, vì nó dễ dàng pha chế và tạo ra một kết quả ngon miệng.

**Thành phần**

* 5 gallon nước
* 8 pound malt pale 2 hàng
* 1 pound lúa mì bong tróc
* 1 pound mạch nha caramel (40L)
* 1 ounce hoa bia Cascade (60 phút)
* 1 ounce hoa bia Cascade (15 phút)
* 1 ounce hoa bia trăm năm (5 phút)
* 1 muỗng cà phê rêu Ailen (15 phút)
* Wyeast 1056 American Ale

**Hướng dẫn**

1. Nhất các hạt ở 150 ° F trong 60 phút.
2. Sao nước với nước 170 ° F để thu thập 6 gallon của Wort.
3. Đun sôi Wort trong 60 phút, thêm hoa bia vào thời điểm được chỉ định.
4. Làm mát wort đến 70 ° F và ném men.
5. Lên men bia ở 68 ° F trong 2 tuần.
6. Chai bia và tuổi nó trong ít nhất 2 tuần trước khi uống.

**Thưởng thức!**
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/FeuuakyQ)
=======================================
**Austin Homebrew Clone Recipe: Bombshell Blonde (6B) - Mini Mash**

#Homebrewing #Beer #CraftBeer

This is a clone recipe for the popular Bombshell Blonde Ale from Austin Homebrew. It's a great beer for beginners, as it's easy to brew and produces a delicious result.

**Ingredients**

* 5 gallons of water
* 8 pounds of 2-row pale malt
* 1 pound of flaked wheat
* 1 pound of caramel malt (40L)
* 1 ounce of Cascade hops (60 minutes)
* 1 ounce of Cascade hops (15 minutes)
* 1 ounce of Centennial hops (5 minutes)
* 1 teaspoon of Irish moss (15 minutes)
* Wyeast 1056 American Ale yeast

**Instructions**

1. Mash the grains at 150°F for 60 minutes.
2. Sparge with 170°F water to collect 6 gallons of wort.
3. Boil the wort for 60 minutes, adding the hops at the indicated times.
4. Cool the wort to 70°F and pitch the yeast.
5. Ferment the beer at 68°F for 2 weeks.
6. Bottle the beer and age it for at least 2 weeks before drinking.

**Enjoy!**
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/FeuuakyQ)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top