Review Austin Homebrew Clone Recipe Bombshell Blonde (6B) - ALL GRAIN

thuykhanhbobo

New member
Austin Homebrew Clone Recipe Bombshell Blonde (6B) - ALL GRAIN

[Big Sales]: (https://shorten.asia/AYcRKAA8)
** Austin Homebrew Clone Recipe: Bombshell Blonde (6B) - Tất cả đều là ngũ cốc **

#Homebrewing #Beer #CraftBeer

Đây là một công thức nhân bản cho Bombshell Blonde Ale nổi tiếng từ nguồn cung cấp Homebrew của Austin.Đó là một loại bia ngon, dễ uống, hoàn hảo cho bất kỳ dịp nào.

**Thành phần:**

* 8 lbs.Mạch nha 2 hàng
* 1 lb.
* 1 lb. caramel 20L mạch nha
* 8 oz.Crystal 40L mạch nha
* 1 oz.Hallertau Mittelfrüh Hops (60 phút)
* 1 oz.Hallertau Mittelfrüh Hops (15 phút)
* 1 oz.Hallertau Mittelfrüh Hops (Hop khô)
* Wyeast 1056 American Ale

**Hướng dẫn:**

1. Nhất các hạt ở 150 ° F trong 60 phút.
2. Trở lại và đun sôi trong 60 phút, thêm hoa bia vào thời điểm được chỉ định.
3. Làm mát wort đến 70 ° F và ném men.
4. Lên men ở 68 ° F trong 2 tuần.
5. Chuyển sang một người lên men thứ cấp và thêm hoa bia khô.
6. Điều kiện trong 2 tuần ở nhiệt độ phòng.
7. Chai hoặc thùng và thưởng thức!

Bia này sẽ xuất hiện khoảng 5,5% ABV và 30 IBU.Đó là một loại bia ngon, cân bằng, hoàn hảo cho bất kỳ dịp nào.Thưởng thức!
=======================================
[Big Sales]: (https://shorten.asia/AYcRKAA8)
=======================================
**Austin Homebrew Clone Recipe: Bombshell Blonde (6B) - All Grain**

#Homebrewing #Beer #CraftBeer

This is a clone recipe for the popular Bombshell Blonde Ale from Austin Homebrew Supply. It's a delicious, easy-drinking beer that's perfect for any occasion.

**Ingredients:**

* 8 lbs. 2-row pale malt
* 1 lb. flaked wheat
* 1 lb. caramel 20L malt
* 8 oz. crystal 40L malt
* 1 oz. Hallertau Mittelfrüh hops (60 minutes)
* 1 oz. Hallertau Mittelfrüh hops (15 minutes)
* 1 oz. Hallertau Mittelfrüh hops (dry hop)
* Wyeast 1056 American Ale yeast

**Instructions:**

1. Mash the grains at 150°F for 60 minutes.
2. Sparge and boil for 60 minutes, adding the hops at the indicated times.
3. Cool the wort to 70°F and pitch the yeast.
4. Ferment at 68°F for 2 weeks.
5. Transfer to a secondary fermenter and add the dry hops.
6. Condition for 2 weeks at room temperature.
7. Bottle or keg and enjoy!

This beer should come out to be around 5.5% ABV and 30 IBUs. It's a delicious, well-balanced beer that's perfect for any occasion. Enjoy!
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/AYcRKAA8)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top