Review Andy Anand Chocolate Mousse Chiffon Cakes are light and airy yet luxuriously Velvety 8", Baked Fresh Daily, Amazing-Delicious with Greeting Car...

tuantungonhu

New member
Andy Anand Chocolate Mousse Chiffon Cakes are light and airy yet luxuriously Velvety 8", Baked Fresh Daily, Amazing-Delicious with Greeting Car...

[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/uvJZZ6Xh)
** Andy Anand Chocolate Mousse Cakes **

** Ánh sáng và thoáng mát nhưng sang trọng sang trọng **

** Nướng tươi hàng ngày **

** Thật tuyệt vời với thiệp chúc mừng **

** [Hình ảnh của một chiếc bánh chiffon sô cô la] **

Andy Anand Chocolate Mousse Cakes là ánh sáng và thoáng mát nhưng sang trọng.Chúng được nướng tươi hàng ngày và rất tuyệt vời.Mỗi chiếc bánh đi kèm với một tấm thiệp chúc mừng.

**Thành phần:**

* 1 cốc bột mì đa dụng
* 1/2 cốc bột ca cao không đường
* 1 1/2 muỗng cà phê bột nở
* 1/2 thìa cà phê muối
* 1 cốc đường hạt
* 1/2 cốc đường nâu đóng gói
* 1/2 cốc bơ không ướp muối, ở nhiệt độ phòng
* 2 quả trứng lớn
* 1 lòng đỏ trứng lớn
* 1 muỗng cà phê chiết xuất vani
* 1 cốc kem nặng, đánh bông

**Hướng dẫn:**

1. Làm nóng lò trước đến 350 độ F (175 độ C).Mỡ và bột một chảo bánh tròn 8 inch.
2. Trong một bát vừa, đánh bột, bột ca cao, bột nở và muối.
3. Trong một bát lớn, kem cùng bơ và đường cho đến khi nhẹ và mịn.Đánh trong đường nâu cho đến khi kết hợp tốt.
4. Thêm trứng cùng một lúc, đánh tốt sau mỗi lần bổ sung.Khuấy trong chiết xuất vani.
5. Thêm các thành phần khô vào các thành phần ướt xen kẽ với sữa, bắt đầu và kết thúc bằng các thành phần khô.Khuấy trong sô cô la tan chảy cho đến khi kết hợp tốt.
6. Đổ bột vào chảo bánh đã chuẩn bị và nướng trong 25-30 phút, hoặc cho đến khi một cây tăm nhét vào trung tâm đi ra sạch.
7. Để bánh nguội hoàn toàn trong chảo trước khi phủ sương.
8. Phá bánh với kem đánh và trang trí với vỏ sô cô la.

**Thưởng thức!**

** Hashtags: **

* #bánh sô-cô-la
* #MousSecake
* #chiffoncake
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/uvJZZ6Xh)
=======================================
**Andy Anand Chocolate Mousse Chiffon Cakes**

**Light and Airy Yet Luxuriously Velvety**

**Baked Fresh Daily**

**Amazing-Delicious with Greeting Card**

**[Image of a chocolate mousse chiffon cake]**

Andy Anand Chocolate Mousse Chiffon Cakes are light and airy yet luxuriously velvety. They are baked fresh daily and are amazing-delicious. Each cake comes with a greeting card.

**Ingredients:**

* 1 cup all-purpose flour
* 1/2 cup unsweetened cocoa powder
* 1 1/2 teaspoons baking powder
* 1/2 teaspoon salt
* 1 cup granulated sugar
* 1/2 cup packed light brown sugar
* 1/2 cup unsalted butter, at room temperature
* 2 large eggs
* 1 large egg yolk
* 1 teaspoon vanilla extract
* 1 cup heavy cream, whipped

**Instructions:**

1. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour an 8-inch round cake pan.
2. In a medium bowl, whisk together the flour, cocoa powder, baking powder, and salt.
3. In a large bowl, cream together the butter and granulated sugar until light and fluffy. Beat in the brown sugar until well combined.
4. Add the eggs one at a time, beating well after each addition. Stir in the vanilla extract.
5. Add the dry ingredients to the wet ingredients alternately with the milk, beginning and ending with the dry ingredients. Stir in the melted chocolate until well combined.
6. Pour the batter into the prepared cake pan and bake for 25-30 minutes, or until a toothpick inserted into the center comes out clean.
7. Let the cake cool completely in the pan before frosting.
8. Frost the cake with the whipped cream and decorate with chocolate shavings.

**Enjoy!**

**Hashtags:**

* #chocolatecake
* #MousSecake
* #chiffoncake
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/uvJZZ6Xh)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top