Review Amish Country Popcorn

minhvuong473

New member
Amish Country Popcorn

[Free Shipping]: (https://shorten.asia/fjhZhUpB)
** Bánh xốp gluten không có gluten cũ **

#oldfashioned #GlutenFree #pancakes

**Thành phần**

* 1 cốc bột không chứa gluten đa năng
* 2 muỗng cà phê bột nở
* 1 muỗng cà phê đường
* 1/2 thìa cà phê muối
* 1 cốc sữa
* 1 quả trứng
* 1 muỗng canh dầu thực vật

**Hướng dẫn**

1. Trong một bát lớn, đánh bột, bột nở, đường và muối.
2. Trong một bát riêng, đánh vào sữa, trứng và dầu.
3. Thêm các thành phần ướt vào các thành phần khô và đánh cho đến khi chỉ kết hợp.Đừng vượt qua.
4. Đun nóng vỉ nướng nhẹ hoặc chảo rán trên lửa vừa.
5. Đổ 1/4 chén bột vào vỉ nướng nóng cho mỗi chiếc bánh.Nấu trong 2-3 phút mỗi bên, hoặc cho đến khi vàng nâu.
6. Phục vụ ngay với toppings yêu thích của bạn.

**Lời khuyên**

* Nếu bạn không có bột không chứa gluten, bạn có thể sử dụng hỗn hợp 1 chén bột mì đa dụng, 1 chén bột yến mạch và 1/2 cốc bột ngô.
* Đối với một chiếc bánh mịn hơn, thêm 1 muỗng cà phê baking soda vào các thành phần khô.
* Nếu bạn muốn làm trước thời hạn, bạn có thể nấu bánh kếp và sau đó lưu trữ chúng trong một thùng chứa kín trong tủ lạnh.Hâm nóng chúng trong lò vi sóng trước khi phục vụ.

** Dưới đây là 3 hashtag mà bạn có thể sử dụng cho bài viết này: **

* #GlutenFreepancakes
* #oldf FashionedPancakes
* #easypancakes
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/fjhZhUpB)
=======================================
**Old Fashioned Gluten Free Pancakes**

#oldfashioned #GlutenFree #pancakes

**Ingredients**

* 1 cup all-purpose gluten-free flour
* 2 teaspoons baking powder
* 1 teaspoon sugar
* 1/2 teaspoon salt
* 1 cup milk
* 1 egg
* 1 tablespoon vegetable oil

**Instructions**

1. In a large bowl, whisk together the flour, baking powder, sugar, and salt.
2. In a separate bowl, whisk together the milk, egg, and oil.
3. Add the wet ingredients to the dry ingredients and whisk until just combined. Do not overmix.
4. Heat a lightly oiled griddle or frying pan over medium heat.
5. Pour 1/4 cup of batter onto the hot griddle for each pancake. Cook for 2-3 minutes per side, or until golden brown.
6. Serve immediately with your favorite toppings.

**Tips**

* If you don't have gluten-free flour, you can use a mix of 1 cup all-purpose flour, 1 cup oat flour, and 1/2 cup cornstarch.
* For a fluffier pancake, add 1 teaspoon of baking soda to the dry ingredients.
* If you want to make ahead of time, you can cook the pancakes and then store them in an airtight container in the refrigerator. Reheat them in the microwave before serving.

**Here are 3 hashtags that you can use for this article:**

* #GlutenFreepancakes
* #oldfashionedpancakes
* #easypancakes
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/fjhZhUpB)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top