Review Ajinomoto Japan CookDo sauteed meat, miso and cabbage 100g x 4 pieces

dogia.phong

New member
Ajinomoto Japan CookDo sauteed meat, miso and cabbage 100g x 4 pieces

[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/7yaECHcU)
** Ajinomoto Nhật Bản nấu ăn xào, miso và bắp cải 100g x 4 miếng **

** Hashtags: ** #Japanesefood #Stirfry #Cabbage

** Tóm tắt: ** Ajinomoto Nhật Bản Cookdo Thịt xào, Miso và Cabbage là một món ăn ngon và dễ làm, hoàn hảo cho một bữa ăn nhanh chóng và lành mạnh.Các món ăn được làm bằng miếng thịt bò mềm, bắp cải và dán miso, và có hương vị với nước tương và nước sốt mirin.Đó là một cách tuyệt vời để sử dụng hết các loại rau còn sót lại, và có thể được phục vụ với gạo hoặc mì.

**Thành phần:**

* 1 muỗng canh dầu thực vật
* 1 pound thịt bò bít tết, cắt lát mỏng
* 1/2 chén bắp cải thái lát mỏng
* 1/2 chén hành tây thái lát mỏng
* 1 muỗng canh nước tương
* 1 muỗng canh Mirin
* 1 muỗng cà phê gừng tươi
* 1 muỗng cà phê bột tỏi
* 1/4 cốc nước
* 2 muỗng canh bột ngô
* 2 muỗng canh nước

**Hướng dẫn:**

1. Đun nóng dầu trong một cái chảo lớn trên lửa vừa cao.
2. Thêm thịt bò và nấu cho đến khi màu nâu ở tất cả các mặt.
3. Thêm bắp cải, hành tây, nước tương, mirin, gừng và bột tỏi.
4. Nấu trong 5 phút, hoặc cho đến khi bắp cải bị héo.
5. Trong một cái bát nhỏ, đánh vào bột ngô và nước cho đến khi mịn.
6. Thêm hỗn hợp ngô vào chảo và nấu, khuấy liên tục, cho đến khi nước sốt đặc lại.
7. Phục vụ ngay trên gạo hoặc mì.
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/7yaECHcU)
=======================================
**Ajinomoto Japan Cookdo Sauteed Meat, Miso and Cabbage 100g x 4 Pieces**

**Hashtags:** #Japanesefood #Stirfry #Cabbage

**Summary:** Ajinomoto Japan Cookdo Sauteed Meat, Miso and Cabbage is a delicious and easy-to-make stir-fry dish that is perfect for a quick and healthy meal. The dish is made with tender pieces of beef, cabbage, and miso paste, and is flavored with a soy sauce and mirin sauce. It is a great way to use up leftover vegetables, and can be served with rice or noodles.

**Ingredients:**

* 1 tablespoon vegetable oil
* 1 pound beef sirloin steak, thinly sliced
* 1/2 cup thinly sliced cabbage
* 1/2 cup thinly sliced onion
* 1 tablespoon soy sauce
* 1 tablespoon mirin
* 1 teaspoon grated fresh ginger
* 1 teaspoon garlic powder
* 1/4 cup water
* 2 tablespoons cornstarch
* 2 tablespoons water

**Instructions:**

1. Heat the oil in a large skillet over medium-high heat.
2. Add the beef and cook until browned on all sides.
3. Add the cabbage, onion, soy sauce, mirin, ginger, and garlic powder.
4. Cook for 5 minutes, or until the cabbage is wilted.
5. In a small bowl, whisk together the cornstarch and water until smooth.
6. Add the cornstarch mixture to the skillet and cook, stirring constantly, until the sauce has thickened.
7. Serve immediately over rice or noodles.
=======================================
[Free Shipping]: (https://shorten.asia/7yaECHcU)
 
Join Telegram ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top