** Cookies 3-Cedredient **
#AsyCookies #quickcookies #dessert #ChocolateChipCookies #ButterCookies
**Thành phần**
* 1 cốc bột mì đa dụng
* 1/2 chén bơ, mềm
* 1/2 chén đường hạt
* 1/4 cốc đường nâu đóng gói
* 1 muỗng cà phê chiết xuất vani
* 1/2 cốc sô cô la chip (semisweet hoặc đắng)
**Hướng dẫn**
1. Lò nướng trước làm nóng đến 375 độ F (190 độ C).
2. Dòng một tấm nướng bằng giấy da.
3. Trong một bát lớn, kem cùng bơ, đường hạt và đường nâu cho đến khi nhẹ và mịn.
4. Đánh trong chiết xuất trứng và vani cho đến khi kết hợp.
5. Khuấy trong bột cho đến khi chỉ kết hợp.
6. Gấp trong các chip sô cô la.
7. Thả bột bằng các muỗng canh vào tấm nướng đã chuẩn bị, cách nhau khoảng 2 inch.
8. Nướng trong 8-10 phút, hoặc cho đến khi các cạnh có màu nâu vàng và các trung tâm được đặt.
9. Để nguội trên tấm nướng trong vài phút trước khi chuyển sang giá dây để nguội hoàn toàn.
**Lời khuyên**
* Đối với bánh quy nhai, hãy làm lạnh bột trong ít nhất 30 phút trước khi nướng.
* Đối với bánh quy giòn hơn, nướng trong vài phút nữa.
* Hãy thoải mái thêm hỗn hợp yêu thích của bạn vào bột, chẳng hạn như các loại hạt, trái cây khô hoặc kẹo.
* Thưởng thức!
=======================================
**3-Ingredient Cookies**
#easycookies #quickcookies #dessert #ChocolateChipCookies #ButterCookies
**Ingredients**
* 1 cup all-purpose flour
* 1/2 cup butter, softened
* 1/2 cup granulated sugar
* 1/4 cup packed light brown sugar
* 1 teaspoon vanilla extract
* 1/2 cup chocolate chips (semisweet or bittersweet)
**Instructions**
1. Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C).
2. Line a baking sheet with parchment paper.
3. In a large bowl, cream together the butter, granulated sugar, and brown sugar until light and fluffy.
4. Beat in the egg and vanilla extract until combined.
5. Stir in the flour until just combined.
6. Fold in the chocolate chips.
7. Drop the dough by rounded tablespoons onto the prepared baking sheet, spacing them about 2 inches apart.
8. Bake for 8-10 minutes, or until the edges are golden brown and the centers are set.
9. Let cool on the baking sheet for a few minutes before transferring to a wire rack to cool completely.
**Tips**
* For chewier cookies, chill the dough for at least 30 minutes before baking.
* For crispier cookies, bake for a few minutes longer.
* Feel free to add your favorite mix-ins to the dough, such as nuts, dried fruit, or candy.
* Enjoy!
#AsyCookies #quickcookies #dessert #ChocolateChipCookies #ButterCookies
**Thành phần**
* 1 cốc bột mì đa dụng
* 1/2 chén bơ, mềm
* 1/2 chén đường hạt
* 1/4 cốc đường nâu đóng gói
* 1 muỗng cà phê chiết xuất vani
* 1/2 cốc sô cô la chip (semisweet hoặc đắng)
**Hướng dẫn**
1. Lò nướng trước làm nóng đến 375 độ F (190 độ C).
2. Dòng một tấm nướng bằng giấy da.
3. Trong một bát lớn, kem cùng bơ, đường hạt và đường nâu cho đến khi nhẹ và mịn.
4. Đánh trong chiết xuất trứng và vani cho đến khi kết hợp.
5. Khuấy trong bột cho đến khi chỉ kết hợp.
6. Gấp trong các chip sô cô la.
7. Thả bột bằng các muỗng canh vào tấm nướng đã chuẩn bị, cách nhau khoảng 2 inch.
8. Nướng trong 8-10 phút, hoặc cho đến khi các cạnh có màu nâu vàng và các trung tâm được đặt.
9. Để nguội trên tấm nướng trong vài phút trước khi chuyển sang giá dây để nguội hoàn toàn.
**Lời khuyên**
* Đối với bánh quy nhai, hãy làm lạnh bột trong ít nhất 30 phút trước khi nướng.
* Đối với bánh quy giòn hơn, nướng trong vài phút nữa.
* Hãy thoải mái thêm hỗn hợp yêu thích của bạn vào bột, chẳng hạn như các loại hạt, trái cây khô hoặc kẹo.
* Thưởng thức!
=======================================
**3-Ingredient Cookies**
#easycookies #quickcookies #dessert #ChocolateChipCookies #ButterCookies
**Ingredients**
* 1 cup all-purpose flour
* 1/2 cup butter, softened
* 1/2 cup granulated sugar
* 1/4 cup packed light brown sugar
* 1 teaspoon vanilla extract
* 1/2 cup chocolate chips (semisweet or bittersweet)
**Instructions**
1. Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C).
2. Line a baking sheet with parchment paper.
3. In a large bowl, cream together the butter, granulated sugar, and brown sugar until light and fluffy.
4. Beat in the egg and vanilla extract until combined.
5. Stir in the flour until just combined.
6. Fold in the chocolate chips.
7. Drop the dough by rounded tablespoons onto the prepared baking sheet, spacing them about 2 inches apart.
8. Bake for 8-10 minutes, or until the edges are golden brown and the centers are set.
9. Let cool on the baking sheet for a few minutes before transferring to a wire rack to cool completely.
**Tips**
* For chewier cookies, chill the dough for at least 30 minutes before baking.
* For crispier cookies, bake for a few minutes longer.
* Feel free to add your favorite mix-ins to the dough, such as nuts, dried fruit, or candy.
* Enjoy!