ankhelyngoc
New member
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/b6TcfXEb)
#宽粉 #红薯粉 #火锅粉 ##
** Đau mì rộng xào với nước sốt Tứ Xuyên **
Thành phần:
* Mì rộng 240g (chẳng hạn như [liên kết sản phẩm])
* 1 muỗng canh nước sốt Tứ Xuyên
* 1 muỗng canh nước tương
* 1 muỗng canh nước sốt hàu
* 1 muỗng canh dầu thực vật
* 1/2 cốc hành tây xắt nhỏ
* 1/2 chén ớt chuông xanh xắt nhỏ
* 1/2 chén ớt chuông đỏ băm nhỏ
* 1/4 cốc rau mùi xắt nhỏ
Hướng dẫn:
1. Trong một bát lớn, kết hợp mì với nước sốt ớt, nước tương và nước sốt hàu.Để qua một bên.
2. Đun nóng dầu trong chảo hoặc chảo lớn trên lửa vừa cao.Thêm hành tây và nấu cho đến khi mềm, khoảng 5 phút.Thêm ớt chuông xanh và ớt chuông đỏ và nấu cho đến khi mềm, khoảng 3 phút nữa.
3. Thêm mì vào chảo và xào cho đến khi nóng qua, khoảng 2 phút.Khuấy trong rau mùi và phục vụ ngay lập tức.
** Hashtags: **
* #Mì xào
* #Sichuan Chili sốt
* #Mì trên toàn
=======================================
[Mua Ngay]: (https://shorten.asia/b6TcfXEb)
=======================================
#宽粉 #红薯粉 #火锅粉 ##
**Stir-fried Wide Noodles with Sichuan Chili Sauce**
Ingredients:
* 240g wide noodles (such as [product link])
* 1 tablespoon Sichuan chili sauce
* 1 tablespoon soy sauce
* 1 tablespoon oyster sauce
* 1 tablespoon vegetable oil
* 1/2 cup chopped onion
* 1/2 cup chopped green bell pepper
* 1/2 cup chopped red bell pepper
* 1/4 cup chopped cilantro
Instructions:
1. In a large bowl, combine the noodles with the chili sauce, soy sauce, and oyster sauce. Set aside.
2. Heat the oil in a wok or large skillet over medium-high heat. Add the onion and cook until softened, about 5 minutes. Add the green bell pepper and red bell pepper and cook until softened, about 3 minutes more.
3. Add the noodles to the skillet and stir-fry until heated through, about 2 minutes. Stir in the cilantro and serve immediately.
**Hashtags:**
* #Stir-fried noodles
* #Sichuan chili sauce
* #wide noodles
=======================================
[Get Vouhcer]: (https://shorten.asia/b6TcfXEb)